Att bo i en småstad

Malmö, Sveriges tredje största stad, men guuuuud i himmelen vilken liten by man bor i, jag är så glad att jag inte vuxit upp här då vet de mindre skvaller om en!!
Det märks verkligen att staden är liten för allt det pratas om kommer nästan alltid fram och här är fan inte en enda som inte känner den som känner den som legat med den som varit ihop med den dom skilt sig från den som kysst din kusin!!!!!
Här är inte plats för spontanitet och att vara annorlunda, alla är indelade i fack oavsett om de vill eller inte, och det är bland det bästa jag vet att kategorisera människor när jag ser dem, det kan jag göra i timmar! Kom inte och säg att ni inte också gör det i all hemlighet! Gissa vad de jobbar med, var de bor, vad de äter, om de är pretto eller inte, äter ekologisk mat osv!
Det värsta med att bo i en liten stad är osäkerheten många bär på, att inte passa in i mängden, att inte ha rätt saker! Jag kan tycka det är skit coolt med människor som kör sitt eget race fast man typ är inplacerad i ett fack, är jag luddig, ta en finansman, han eller hon ska ju helst ha kostym och Inge respekt men tänk vad härligt om han hade på sig vad han kände för, tio tatueringar och bara var riktigt nice! Gud vad befriande att bara göra något helt annat än vad normen säger, de flesta människor i samma grupp ser ju nästan identiska ut det är också ett sätt för dem att veta att de passar in i just den gruppen man så gärna vill tillhöra. Tänk bara när Bugaboo vagnen kom, då hade nog 85% av dem som köpte en Odd Molly kläder och latte- hållare, om man sedan köpte en sån vagn tillhörde man automatiskt den där gruppen! Tänk vad vi människor är enkel spåriga eller är det bara jag! Det är lätt att ha förutfattade meningar om människor just för att de kanske klätt sig som en viss sort och vill signalera något med sin stil men det behöver inte alls vara just så som man tror!
Jag och min man är så olika att jag tror människor ibland tänker var hittade de varandra, förutom när det är uppklätt då är vi samma lika!
Men det är ju det som är det roliga att vi alla är olika och att man kanske inte ska döma människor på förhand efter hur de ser ut- utan för vilka de är och vad de kan göra!
Nu har jag flummat färdigt!! Later och vi hörs snart igen- idag hade jag strumpor och mina Blundstone skor för första gången på hela sommaren i morgon blir det strumpisar och kjol!!!
Puss o gull!!!

Rekommenderade inlägg