Loppis och rensa källaren

Idag är det söndag och jag ska erkänna att jag är mer stressad över vår flytt på fredag än jag vågar erkänna, den äter mig inifrån och ut, vet inte varför vi är helt i fas men vi lever i ett inferno och här är rörigt och smutsigt. Jag tror det rör mig mer än jag tror, jag är också stressad för att jag inte tränat på en vecka för jag har varit sjuk, det gör att jag kollar mig i spegeln många gånger om dagen. Det är inte bra för jag mår jätte dåligt om jag stressar och jag försöker verkligen att inte göra det men jag har jättesvårt för att inte göra det och så mår jag dåligt!

Idag har vi varit på Drottningtorgets loppis, mest för att säga hej till tre kompisar som stod där idag men också för att titta såklart- det var bara skit idag inte en enda sak man ville köpa, så vi gick och handlade mat istället och tittade på det nya köpcentret Caroli som de byggt om! Fint men har svårt att se hur det ska gå runt, vi har för många center här i Malmö, Emporia, Mobilia, Hansa, Entre, Caroli, Jägersro och så stor stad är vi inte och jag har kanske glömt något och det är inte direkt en penningstark stad Malmö, många butiker i stan har gått i konkurs och det är himla synd tycker jag!

Idag blir det spaghetti och köttfärssås, jag är barnsligt förtjust i det och älskar det, helst ska såsen puttra i timmar men det är ju inte alltid man har tid till det, men det är ju söndag idag och då kan den puttra länge!
Ska försöka ta mig till träning i morgon bitti, ska gå upp lite senare än jag brukar så får vi se!

Städning och packa ihop kälkar förrådet står på schemat idag också men det blir när mannen kommer hem från matchen, tror det är MFF och AIK som spelar idag, inte helt hundra!

Tänk om fem dagar åker jag hiss och sover i en stor säng igen och har efter sovrum, är det inte fantastiskt så säg!!

Later honeys!!!

20130825-155318.jpg

Rekommenderade inlägg