Hur hinner man med??

Idag gick jag upp 06:45 var på löpbandet på gymmet 07:05 gick och jobbade slutade 16, var i stan vid 16:40 var på sonens första tennisträning 17:10 var klart 18.40 hemma 19:10, stoppade in alla träningskläder i maskinen då allt är nerpackat så vi får tvätta varje dag istället, sprang ner och mötte en väninnas pappa och gav honom 2 bilbarnstolar och en vagn, barnen åt och duschade och nu ligger Zoë Mae och jag och Ryder myser och första gången jag typ sitter ner idag !! Shiiiiit det där livet asså, man förstår inte förren man är där mitt i! Nu har mannen gått och jobbat och vi ska mysa ett tag innan vi ska sova! Det är viktigt med lite reflektion och mys och ta det lugnt på kvällen, det är ju Ryders första aktivitet och han har bara tagit prova på vecka, jag vågar inte ens tänka på om det blir ett par gånger i veckan hur vi löser det!? Det är ett senare problem, Martin har ju spelat tennis och innebandy sen han var jätteliten och van att träna varje dag!

20130826-210539.jpg

Allt Lexington utom skorna, Nilson Shoes!

20130826-210625.jpg

20130826-210633.jpg

20130826-210640.jpg

Så såg det ut i morse efter träning!
Jag blir så sjukt svettig när jag springer, det typ rinner om mig, helt sinnessjukt men skönt är det!

Visste inte att det kostar 300 kr i timmen att hyra bana och spela tennis, tänk om man vill träna varje dag när man blir lite äldre om man är riktigt duktig, det blir dyrt och även om du blir med i en klubb eller förening så tränar du inte mer än två tre gånger i veckan, försökte ha en diskussion med min väninna om att det faktiskt är en klassfråga vilka barn som spelar vilken sport, vi var helt oeniga hon menade inte att det var en klassfråga men det anser jag det fortfarande vara, hon menade också att man tränar ju inte varje dag och det gör man om man vill bli bäst och det är det inte många som förstår, du kan aldrig bli bäst om man tränar 2-3 ggr i veckan, aldrig!
Även om Martin kan träna Ryder själv då han spelat och varit tennistränare så ska du fortfarande betala för ca 5-6 ggr i veckan à 300 kr det är ca 1500 i veckan och 6000 i månaden- är inte det en klassfråga???? Plus racket, kläder och lite annat du behöver!
Trehundra för en timme det är nog i Malmö kan tänka mig att det är ännu dyrare i tex Stockholm, det är intressant att se utanför sin egen värld ibland och faktiskt inse att alla kan inte göra allting och många har faktiskt inte pengar ens till matsäck till utflykter i skolan, det är då man måste vara tacksam och känna lyckan över hur lyckligt lottad man är!
Nä nu bara Ryder mys!!!
Later!

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Hur hinner man med??

  1. Jag kan bara hålla med dig. Det är många spoter som är klass fråga. Till och med fotboll som är en enkel sport kan kosta sjortan. Höll nästan på att glömma, vilken mysig blogg att läsa känner igen mej

  2. Oj, det måste vara enorm skillnad. Bor i en liten byhåla men med en hyfsad tennisförening. Minns att äldste sonen provade på för några år sedan, tror det kostade 250:-/ termin. Men visst, sen var det väl en del pyssel med banskötsel, kiosker osv. men det är det ju i alla sporter. Ibland är det skönt att bo i en byhåla, haha….

Comments are closed.