Måndag hela veckan

Började dagen med att bränna 570 kc på löpbandet, underbart efter en helg med total dekadens med fest och Kak kalas! Så det var sjukt nice att bränna lite, nu blir det varje dag denna vecka- lovely!
Sen vart det jobb och ösregn för resten av dagen.

20130909-194007.jpg

20130909-194013.jpg

Skjorta Lexington och byxor Please!

Åt en supersnabb sallad till middag med rostbiff och hoummos!

20130909-194108.jpg

Nu har alla ätit och badats nu är det fri lek och mys till kl 21 sen ca två timmar Agnes tid!
I morgon eller onsdag tror jag min älskade lillebror kommer och så har jag tvättstuga! Känns så himla ovant att inte kunna tvätta när jag vill!

I morse satt jag och tjuv lyssnade på två på tåget, de pratade om att de hade pistoler och droger i sina bilar och strumpor och hur lätt det var att lura våra efterblivna poliser- inte mitt ordval utan deras, det var svartklubbar och vatten pipe kaféer för hela slanten och där satt jag och kände mig super präktig!
Later!

Rekommenderade inlägg