Familje helg!!!

Den här helgen var det förbjudet att avvika från familjen- mannen har en timmes dispens idag för bandy, annars har vi bara varit, tror det är typ första gången på ett par år helgen var blank- underbart!

Vi har lagat mat, badat badkar ihop alla fyra, ätit lång frukost, tagit tupplurar och kramats, Gud vad vi behövde detta! Som balsam för själen! Det är viktigt att kunna bara vara och att kunna göra det tillsammans en hel helg eller vecka eller längre, det där att göra inget är lite ett kvitto på att man har det bra tycker jag att man vill och kan vara ihop utan att göra något!

Idag har vi satt upp lampor och tavlor och skulle åkt till Ikea men vi orkade faktiskt inte, vi skulle köpa ramar men vi får göra det en annan dag, jag har iallafall gjort pannbiff, stekt lök och potatis med brunsås till lunch och vi åt så mycket att jag orkar ingen middag idag, blir bara något litet!

Om någon undrar så äter jag lite vad jag vill på helgen och kör stenhårt i veckorna med 1000 kc och tränar varje dag, men på helgen kör jag vad jag vill fast med måtta, orkar inte heller lika mycket som förr!
I morgon är det back to work och till helgen har jag lite tjej mingel för mina tjej kompisar, ska bli så härligt att ses, det är ju inte ofta man hinner det nuförtiden!

20130915-173812.jpg

Den finaste lilla tjej jag vet, visade denna bild igår men tål att visas igen!!
Allt Pomp De luxe, strumpisar Åhléns och skor Zara!
Later finisar!!!

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Familje helg!!!

  1. Helgen låter mycket skön och avslappnad. Själv var vi på 40-års fest och fick uppleva Elvis, det var också kul! Och jag ser så fram emot nästa lördag! Stor kram Suz

Comments are closed.