Omvänd dag!!

Varje morgon ringer klockan 06:30 men eftersom jag är lite galen så vaknar jag ju innan den ringer och då ligger jag alltid några minuter och samlar kraft sen hoppar jag upp och går och tränar- i morse måste jag ha samlat mycket kraft för jag vaknade 07:30, ingen fara men blev ju inget tränat!!
Så det fick jag göra efter maten istället!!!

20130916-211822.jpg
Det gick ju galant och jag är egentligen mycket starkare på eftermiddagen än 06:45 men nu är det som det är, Martin är ju sällan hemma då så att jag kan träna på eftermiddagen!!

Idag provade vi Johan P’s färdiga mat, jag har skullat beställa i veckor men glömt det och så har de haft sommaruppehåll men så skrev Emma om det igår och då blev det minsann beställt!!
Vi tog pannbiffen idag och jag har köpt till 2 personer och vi har delat jag och barnen och jag har även gjort matlåda- nu tänker ni ojdå, bantar barnen också???
Nej så illa är det inte, men jag och Ryder delade en pannbiff och Zoë Mae åt en halv- de var stora och tjocka sen la jag den sista halvan i min matlåda!!!
Så kan det gå!
Sitter och dricker en latte nu och Martin har storhandlat mat till oss, så nu står vi oss veckan ut, eller mat och mat men allt annat än mat, ni hajar!!
Måste börja förbereda inför lördagen med maten ska ju fixas till typ 16 personer!!!

Måste visa vår alldeles egna ” bia” som inte på långa vägar är färdig inredd, stolar Dux Galaxy fyndade på Lauritz!!

20130916-212619.jpg

Later och godnatt!!

Rekommenderade inlägg