Att ha biffen klar!!

Idag vankades det Biff Bourgone- heter det så?? Från Johan P, super med ris till så hade vi en lyxmiddag som hette duga 17:45, inte illa från en 86% arbetande mamma!!!! Hahaaaaa, nä men allvarligt talat den var supergod med lite salt och peppar extra till mig så hade vi det riktigt nice tillsammans!!
Mannen spelar street hockey sen ska han titta på bandy för att sen överge oss i morgon för hufudstaden så jag och barnen chillar! Zoë Mae sover redan hör inte till vanligheterna men hon är mega förkyld!
Själv bloggar jag med ett glas vin och en stor latte jag har sovit som en kratta två dagar i rad nu och det känns!!
Inte bra alls jag var annars inne i ett bra flow nu!
Nä nu blir det inte roligare än så här! Har tänkt på en sak nästan 500 människor läser här varje dag, vilka är ni?? Vore kul om ni bara skrev några eller någon rad! Har ju inte den blekaste men så tacksam att alla ni läser mig, lilla mig!!!
Godnatt!

Rekommenderade inlägg

14 kommentarer till “Att ha biffen klar!!

 1. Hej!
  Caroline heter jag, mamma till två tjejer, gift och bor i radhus i stan. Älskar inredning och vackra saker!
  Kram

 2. Hej kära du!!
  Jag följer dig o din blogg varje dag..spännande att läsa o följa ditt liv..kloka ord och råd får man av dig..kram Aida

 3. Jag läser din blogg nästan varje dag:) Till skillnad från många andra är du ärlig och grym. Försöker inte försköna! Love it!! Älskar att du är dig själv till 100%. Puss o kram Carro

 4. Hej, har börjat följa dig sedan du flyttat in med dom andra härliga gänget. Grattis till den nya lägenheten. Verkar bli hur fin som helst. Ha en fortsatt bra kväll.

 5. Hej,
  Jag är in och läser här lite nu och då. 3 barns mor som bor i Hälsingland med sambo. Arbetar 75% men en sambo som jobbar borta mycket så jag har fullt upp att få vardagen att gå ihop. Försöker även röra på mig så inte kilorna kommer som ett brev på posten. Ja det är väl jag det 🙂

 6. ÅÅÅ vad tråkig jag skulle känna mig om jag inte tog emot den bollen 😉 även om jag aldrig brukar kommentera…

  Jag är en heltidsarbetande småbarnsmorsa som bor i Stockholm och jobbar med teve. Mina två fantastiska barn är 6 och 2 år gamla och mitt liv ser ungefär ut som ditt, hektiskt och fullt upp. Landar som en pannkaka i soffan varje kväll och är full av beundran för hur du dessutom får in träning i schemat. Läser dom andra bloggarna här på sidan och får en massa härlig inspiration vad gäller kläder och underbara grejer, men din blogg är alltid så skön att läsa då den mer speglar ens eget ljuvliga kaos!

  Trixet är väl kanske just att sätta ord på kaoset så man kan se det i perspektiv och inse att det är härligt, snarare än att bara genomlida 😉

 7. Tack för en mycket läsbar blogg, om stort och smått-. Gillar din ärliga blick på livet. Keep up the good work

  Själv är jag (håll i dig) 58 och har två utflugna barn och en underbar man sedan 29 år. Jobbar som projektadministratör och trivs kanon.

 8. Jag är, precis som du, en tvåbarnsmamma i Malmö med tankar och olika vardagsbestyr likt dina 🙂 Gillar dig!

 9. Hejsan! Såklart man är nyfiken på vilka som läser! : ) Jag bloggade själv för några år sedan, men lade av i samband med en jobbig period i livet och sedan har jag inte orkar börja om igen. kanske någon dag…
  Jag har följt Emma och Nicoles bloggar ett tag och på så sätt hittade jag hit. 37 år, boende i sydöstra Sverige, beteendevetare, hus på landet, man och son… Ja, det är en kortfattad version av mig! 😉

 10. Har följt din blogg sedan du började här på Elsas. Jag är 32 år, kommunal tjänsteman, singel utan barn men har hund och drömlägenhet i nedre halvan av landet. Din blogg är jäkligt bra! 🙂

 11. Mia, ursprungligen från Småland, bott utomlands i flera omgångar men har nu hittat mitt hemma i just Malmö. Arbetar i mediabranschen. Singel. Jag läser din blogg för att man får livet som det är, inget förskönat eller retuscherat. Det är alltid mänskligt och jag tycker det inspirerar mig mer än ”perfekta” bloggbilder och inlägg.

  M

 12. Miah kallas jag. Bor på landet, har två kossor, tre barn, en man och ett snart färdigrenoverat hus. Hoppas jag! Jobbar som polis. Gillar inredning och träning. Missbrukar saltlakrits o tjocka månadsmagasin. Uppskattar ”nakenheten” med din blogg. Du visar dig både glad, ledsen, förbannad o lycklig, med snygga kläder och en massa flyttkartonger. Härliga kontraster. Roligt att få lov att kika in här hos dig! Tack!

Comments are closed.