Tacksam är jag!!

Att elva olika kvinnor skrivit till mig och berättat att de läser mig och att de gillar mig och det jag skriver! Den responsen att jag är ärlig, härlig och att jag skriver om verkligheten och hur livet ser ut det var precis så jag ville ha det! Jag varken vill eller har något intresse av att försköna eller ljuga, bantar jag så bantar jag, är jag ledsen så är jag! Jag lägger inte upp Fancy swancy bilder för jag har ingen kamera och inte tid att redigera bilder i timmar, jag säger inte att jag äter saker jag inte äter- ehhh hallo man väger inte 50 kilo helt plötsligt om man inte gjort något!!! Så allt blev precis som jag ville- en rak och brutalt ärlig blogg det är min blogg det!! Jag shoppar inte varje dag och har inte en miljon nya prylar att visa upp, så är det! Så igår var jag ledsen idag är jag fylld av tacksamhet tänk att elva små röster kan göra en nästan tårögd!!!
Eller små och små men ni fattar- Stor kram till er som tog er tid!!

Idag blev det Simrishamns torsk från Johan P och den var super smarrig och 17:45 hade vi ätit och diskat och plockat undan- lyx!!!

Glömde visa dagens!!!

20130919-202011.jpg

20130919-202019.jpg

20130919-202027.jpg

Skjorta Lexington, chinos Please, bälte Lexington, armband H&M,Thomas Sabo och Mono, klocka min Tag Heuer- present från M och idag luftar vi mina nästan nya Freye boots!!!!

Later finisar!!

Rekommenderade inlägg