Happy fucking fredag!!!

Idag har jag varit hemma med hostig Zoë Mae och vad har vi gjort då? Handlat mat en sisådär 22 ggr, de tror snart jag snattar på Lidl, lagat mat, gjort 2 cheesecakes, sprungit upp och ner med sopor och annat till miljö stationen på gården, vikt tvätt, städat kök och lagat tacos till alla!!

20130920-213910.jpg

20130920-213919.jpg

Finaste tjejen häromdagen- kjol, T- shirt Pomp De Luxe, skor Adidas, silke bomber jacka, sjal, kofta H&M, strumpisar Åhléns!!
Älskar att klä henne i inte så söta kläder utan mer tuffa kläder i en liten mix, hatar som ni vet tryck och med det menar jag typ Batman, hello Kitty, blixten och annat jag får spunk med det på kläder, jag vill ha en egen stil på Zoë Mae och inte docksött och allra minst i hela världen Hello Kitty kläder!

Vi har även hämtat paket och ett var från H&M fullt med toppar, ett annat var från en privat person som jag köpt Minnetonkas av till min tjej!!

20130920-214541.jpg

20130920-214550.jpg

Behövde fylla på med överdelar till henne, underdelar har vi i överflöd!

I morgon ska jag ju ha middag här hemma och jag är ju sämst på att laga mat, så för det första har jag snott menyn från J och T’s middag för förra helgen och sen har M hjälpt mig nu på kvällen när han kom hem!
Tur det annars vet jag inte, vet inte vad jag gjort utan honom seriöst???

Bjöd in till detta för ca en månads sen om inte mer, bjöd 25 stycken och ca 13 kommer, är inte det märkligt???
Är vi verkligen så Busy och är vi så jävla upptagna att på helgen då vill man vara hemma eller känner att man måste vara med sin familj för det hinner man inte annars??
Spontaniteten är total död hos de flesta över 25 år, det är sant, det ska roddas med 75 familje medlemmar, barnvakter skall hittas och mosters kusin skall klappas på, och jag är inte bättre själv!!
Undrar bara hur det blev så här sen finns det några härliga som alltid kan och är på, undrar hur de tänker kring detta!!
Nä nu fortsätta fixa inför i morgon!!!!!Jag lovarbildregn i morgon!!
Later!!

Rekommenderade inlägg