Krypa ut ur sig själv och ömsa skinn!!

Det vill jag göra just nu, och jag vet inte om jag vill komma tillbaka!! Står inför stora val och beslut just nu, saker som skall falla på plats och kasta ut sig i det okända och osäkra- förändringarnas tid är här, det är farligt att trampa ner på samma ställe och för varje dag som går blir jag bara mer överbevisad om hur många idioter det finns, människor som är på helt fel ställe, som saknar social kompetens, som uttrycker sig så vidrigt att jag undrar hur karln kan vara gift och ha en bunt ungar, idioter som satt sig på höga hästar och sen inte kan ta kritik- det är få som är mottagliga för kritik, konstruktiv eller inte, människor som slavar under andra, vill jag vara del av detta??
Jag vet vem jag är, vad jag kan, vad jag är värd, det är skönt att veta det, saker blir så mycket enklare då, att ta beslut blir enklare, om det sen är rätt eller fel det får framtiden utvisa!
Nu skall jag bara tänka på fina saker såsom mina barn, sniffa på Ryder och lägga mig nära nära honom och älska honom till döds!
Glöm inte att säga till era barn i tid och otid att ni älskar dem , glöm inte berätta hur duktiga de är, hur stolta de gör er varje dag bara genom att finnas till!
Det ska jag göra nu, idioter får inte mer än några minuter av min tid mer har jag inte lust att skänka dem!
Peace!!

20130925-204129.jpg
Kvällsträning!

20130925-204156.jpg

20130925-204204.jpg
Chinos och skjorta- Lexington, sjal okänd köpt på gatuloppis! Armband Hipanema!!

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Krypa ut ur sig själv och ömsa skinn!!

Comments are closed.