Antiklimax!!!

Jag är ju sjukt planerad och strukturerad så idag planerade jag minutiöst så allt skulle vara klart till tvättstugan, och allt är precis på sekunden och kommer upp och jo men visst- jag ska tvätta i morgon!!!! Tvätta en fredag kväll, hur tänkte jag där, det är för den där jävla kärringen som jag är så nervös för att tvätta för mycket så jag var helt säker på torsdag och att det då gått sex dagar sedan sist, nä men så var det inte!
Jag blir helt nervös och vet inte riktigt var jag ska ta vägen när det inte blir som planerat- bokstavsbarn?? Kommer helt ur fas!!
Så då blev det shopping i H&M katalogen till barnen istället, inte fy skam det heller, men hur kan så många ting kosta så lite?? Blir lika förvånad varje gång!

Så det blev även mud Cake och choklad bullar från Espresso House efter pytt i pannan vi åt till middag, nu ligger vi alla utom mannen i en hög på Ryders golv efter bad och kollar film! Min plan är att de här barnen ska tidigt i säng, mamman är sjukt trött, har både hämtat och lämnat idag då mannen varit i Stockholm! De dagar jag inte tränar på morgonen är jag så sjukt trött på kvällen och eftermiddagen!

Börjar bli lite orolig att jag äter för lite, fast jag är inte hungrig och måste ibland äta fast jag inte är hungrig, vet inte om det är så bra och vissa dagar är jag så hungrig att jag kan äta en varg.
Min minsta skrutt blir så trött när Jon badat att hon brukar slockna tidigt och det är ganska nice när man själv är trött!
Later gott folk!

Rekommenderade inlägg