Inte så mkt, lite här och lite där!!!

Trodde jag skulle få så mkt pisk av mitt inlägg igår om barnfetma men ikke så nikke, fått tre positiva kommentarer eller nä förresten fyra och det känns ju bra!!!
Idag har jag varit inom jobb och gjort lön, beställningar och schema man kommer ju efter rätt mycket när man vabbar!!! Hemma hinner man desto mer, vika all tvätt, tvätt, rentbädda alla sängar, tömma diskmaskin, rensa garderober och annat löst plock!!
Idag fick Ryder följa med mig och Martin fick ta med Z med feber till ett bygge, M har inte sovit på över en vecka och inte gjort annat än jobbat men vi gör alla olika prioriteringar och en dag visar det sig!!!!
Karma!!!!
Så vi har käkat thai och kakor sånt man gör när man är sjuk!!!
Som de tetas de här två, kan man tetas så mycket undrar jag, det är otroligt frustrerande för en gråter och den andra blir sur!!
Vi köpte med oss kakor och bullar hem från espresso house och mumsade när vi kom hem!
När jag mår dåligt får jag ryck att jag vill handla ngt jag annars inte brukar vilja så ofta nuförtiden!! Handla handla handla det enda som finns på näthinnan!!
Just nu saknar vi August min lillebror något sjukt mycket och hoppas kunna få till en helg när jag kan besöka honom tror jag ska åka dit själv och mysa och det blir mer lugn och ro om jag åker själv!!
Annars får vi se om om sanningen var den riktiga eller om du bara spelade förvånad, ord betyder ingenting det är handlingar som räknas!!!
Peace Out!!

2 kommentarer till “Inte så mkt, lite här och lite där!!!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg