Överraskningarnas man!!!

Vad ska man säga, vi vaknar 08:55 eftersom det fortfarande är Vab här hemma, det ringer på dörren, jag har trosor och den största V- ringade tröjan så en och annan mamma tutte kan ha tittat ut, det ironiska är att det första jag tänker är att det är en granne som antingen ska skälla eller klaga på ngt, jSg frågar iallafall vem är det??
– posten, jag överväger med mig själv jag är inte anständig för fem öre hur mycket jag än försöker skyla mig så ser man antingen en Trosa eller två tuttar, utanför står en rakad kille ung och ser inte ut som posten alls- jag öppnar vet inte varför!!!! Där står min lillebror världens finaste August som vi saknat och längtat efter!!!!!
Världens finaste och snällaste!!! Så man får ju inte vara dum, jag kutade ner och tränade och han lekte med barnen!!! Lyx tror jag det kallas, har gjort 180 situps denna vecka och tränat två ggr!!!!!

Inatt hände något helt galet, Zoë Mae vaknade hon vaknar bara om hon är sjuk, hon grät och var ledsen så vi gick till köket och gjorde välling där stod vi framför fönstret som var stängt mega stängt och tittade ut medan jag skakade flaskan så känner jag en pust och så flyger fönstret upp på vid gavel!!! House of horror är nu officiellt house of horror på riktigt, det var stängt med två haspar och flyger upp!!!! Jag som inte alls tror på spöken och annat övernaturligt har nu själv stått och sett på när ett fönster flög upp av sig själv!!!!
Omg!!!

Annars ja vad har vi gjort typ ätit och jag ska få nya naglar idag- mamma lyx på högsta nivå!!!

Meysam från OCCO skickade med mannen mat hem igår natt så det har jag ätit till lunch, de andra imundigade Mac Donalds, valet är ju ganska lätt, OCCO eller donken!!!
Peace Out !!

1 kommentar till “Överraskningarnas man!!!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg