Inte så mkt att säga faktiskt mer än att

Jag är sjukt trött på inskränkta människor, för några dagar sedan eller om det var igår la Paolo Roberto upp den finaste bilden på sin son, Enzo som är en av de sötaste pojkar jag sett, han har långt hår, där på instagram fällde en idiot en kommentar om håret och något om klippning och pojkar!!! Det blev tydligen världens grej och papapapa Paolo tog bort den, jag har ju samma problem, människor som har synpunkter, frågor, kommentarer och annat löst tjafs, jag lovar typ 100000 har kommenterat min sons hår sen han föddes, tänk om jag skulle löpa runt och kommentera alla barns utseende, ögon, öron och axlar!!! Herregud vem är vem är ens uttala sig om andras barn till dem så att människor hör och vem är vem att ens komma på något dumt att säga om barn till barn eller föräldrar!! Det går lite hand i hand och tror vi kan kalla det först och främst någon slags jävla rädsla det går ju inte att ha långt hår men försöker man vara en liten töntig stekare då är det ok med långt hår inte annars, sen måste vi kalla det avundsjuka eller så har så många blinda fläckar i sitt sinne!!!!!!!
Jag kommenterar aldrig andras barn förutom hemma i mitt hem och bara till M, skulle aldrig säga det till någon annan!!
Paolo måste ha blivit sne för sen la han ut en bild på sig själv när han hade långt hår och det var ju riktigt kul!!!
House of Philia får ju också mycket skit och kommenterar om sina barn och de är ju också Guda söta så det kan inte vara då mkt annat än avundsjuka, kan vi enas om det!!
Jag tror jag ska börja svara tillbaka ngt typ ja han har långt hår och jag ser att ditt barn har Snea tänder- vad ska du göra åt det???
Fast då blir jag lika dålig ju måste komma på något bättre att säga, det tål ju att tänkas på!!
Lägger upp Paolos Enzo för han la ju själv upp den på instagram och en bild på min prins!!!

20131024-204229.jpg

20131024-204246.jpg
Fina fina pojkar med långt fint hår!!!

Mina nya naglar, blev med glitter!!!

20131024-204432.jpg

Later!!!

2 kommentarer till “Inte så mkt att säga faktiskt mer än att

  1. Jag skulle inte ge tillbaka med samma mynt. Som du säger, då är man ju lika hemsk. Däremot skulle jag nog fråga varför hen kände ett behov av att kommentera det. Det finns inget som skrämmer svensken mer än ”en scen” och personen skulle säkert ha svårt att svara på varför den sade som den sade. Då kan man ju lägga till att de borde fundera på vad de har för värderingar och hur de själv vill bli behandlade innan de kommenterar någons utseende nästa gång.

    ”You catch more flies with hunny, right?” 🙂

  2. Alla ungarna inklusive din är ju sockersöta! Vår kille vill ha långt hår och det är på utväxt. Han får bestämma själv även om det just nu ser mycket märkligt ut eftersom han tvunget måste ha lugg annars kliar det:)

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg