Stormen i Skåne!!!

Åkte hem vid halv fyra tiden och det var ju tur det, tågen slutade gå sedan, Köpenhamn spärrades av och alla tåg i hela Köpenhamns området slutade gå, vi fick stänga butiken då polisen spärrade av hela vår gata!!
Väl på dagis var det knappt jag kunde köra vagnen till bussen och när vi kommer upp har våra franska fönster blåst upp och vi har löv i hela lägenheten, det kunde slutat illa om vi kommit senare!!
Till middag blev det ris och falukorv till barnens stora glädje!!

Har ju gjort avbön redan men blir lite irriterad över att någon kommenterar att jag skriver att det är skönt att hundens borta- vad vet andra om varför jag skriver så, jag jobbar heltid, går upp 06:30 varje morgon och lämnar och hämtar barnen själv när mannen är borta, då ska vi ta bussen senast 08:11 för att hinna, att då när man redan går upp tidigt hinna ut med hunden plus att vi är hemma igen vid 17:30 vilket är för länge för hunden, plus att när vi kommer hem ska hunden ut och sen ska den ut sent för att hålla sig hela natten, detta är ohållbart i längden när jag är ensam så mycket som jag är! Det ska ingen annan ha åsikter om, det är för mycket att vara själv med barnen och hunden då jag bor i lägenhet och ska ut och in fyra trappor tupp och ner och ska barnen med tar turen en kvart så om jag tycker det är skönt utan hunden 10-15 dagar av 365 det är upp till mig, vissa tycker det är skönt utan barnen det gör inte jag, men att slippa ansvar för en hund också ibland är Mega skönt och det står jag för!!!

20131028-195318.jpg

20131028-195326.jpg
Finaste och läskigaste halloween barnen!!
Så nu hoppas jag stormen bedarrar och att vi får sova i natt!!!!!
Later honeys!!!

1 kommentar till “Stormen i Skåne!!!

  1. Det kan vara skönt att slippa både barn och hund utan att man är dålig förälder eller matte för det. Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg