Huvudvärk!!

Vaknade med jordens huvudvärk, kan ju bero på att mitt ena barn vaknat okristligt tidigt och mitt i natten tre dagar i rad och jag klarar inte det, sover inte jag på tre nätter ordentligt går jag itu på mitten!!!

Så vaknade 06 och kunde inte öppna ögonen, så vi blev hemma för jag orkade inte åka och lämna barnen heller, och de har varit på sina bästa humör i dag- NOT!!!!

Sen kom en efterlängtad man hem, om än bara för några dagar och det var välbehövligt sen kom hunden så nu är det full gas igen! Till middag har den här totalt slut i rutan familjen ätit smörgås och pannkakor- riktigt bra familje middag! Ni får själva räkna ut vem som ätit vad! Till helgen vankas kalas för R kompis, mega loppis på lördagen med J i mässhallarna på Hyllie, och kompis häng på söndagen med bästa familjen Olsson som drar till Thailand en månad, jomen visst jag är inte avis!!!
Jag ligger redan i sängen och barnen är lagda, de ska vara en timme tidigare på dagis i morgon för de ska på teater, jag ligger och äter skumtomtar de första för i år! Jag skiter i allt på julbordet men måste ha skumtomtar bäst är de stora lådorna man kan köpa med ett kilo i, sen är julen klar och efter att min favorit korv som jag nu tappat namnet på slutat att göras så är det skummisar som gäller

1 kommentar till “Huvudvärk!!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg