För mycket, alldeles för mycket!!!

Jag skyndade mig hem för att hinna träna och redan där blev det knas, och nu ligger jag nerbäddad med 5 glas citron vatten och 2 tranbär juice glas i magen, håller på att få urinvägsinflammation, det är för mycket nu helt enkelt! Jag mår inte bra, stressar som en gnu, oroar mig för mannen, har massa ångest för framtid och allt annat just nu! Måste ta ett steg tillbaka och vila!!!
Bjuder på två magbilder, den ena är nu såklart och den andra är typ ett par veckor efter Zoë Mae kom ut, 78,5 kilo, nu 53, fort sjukt otränad mage men jag är på väg på riktigt god väg!!! Vet att jag en dag är där!!!

20131030-211814.jpg

20131030-211841.jpg

20131030-211901.jpg
Så mag- porr när den är som bäst!!!
Godnatt!!!

2 kommentarer till “För mycket, alldeles för mycket!!!

  1. Hej! Så trist när det blir för mycket. Hoppas att det löser sig snart! Du har varit så himla duktig med träning och kost. Läste någonstans att du bara äter 1000 kalorier/dag? Stämmer det? Vad äter du då? Har själv börjat träna och kör 5:2 vilket funkar men är ganska så trist i längden. Måste variera mig!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg