Blair betjännelse- danska???

Haha mycket riktigt har urinvägsinflammation och känner mig som 15, vet inte varför det är något man har när man är 15 känns det som! Jag hade det sist när jag var 15 eller 16 så det är längesedan! Typ 21 år sedan. Det roliga va idag när jag skulle till doktorn och det händer ju seriöst vart 15 år, jag har varit sjuk på riktigt 3 ggr tror jag sedan jag var typ mega liten, en gång trodde jag att jag var döende då hade jag influensa och feber och fattade inte var det var, så den där urinvägsinflammationen för hundra år sedan, sen kräksjukan en gång, så att gå till doktorn är inte helt lätt för mig! Hade glömt var vi va listade, och sen ringde jag och sa jag är på väg nu och de menade på att man måste boka tid eller komma senare på akut tiderna som finns, men nä jag kommer nu och då får ni hjälpa mig!! Sagt och gjort hjälp fick jag och nummerlapp tog jag och den lyckades jag hämta ut recept!!! Händelserik dag det här!
Så nu ligger jag nerbäddad och mår sådär, huvudvärk och lite feber har jag också!!

20131031-194018.jpg

Fint pyssel för en gångs skull som man faktiskt kan ha framme!

Någon frågade vad jag äter en dag med 1000 kc, jag tror inte på Lchf, gi, 5:2 eller någon annan diet jag kör lite kalorier och göra av med minst 500 om dagen, vill jag sen äta en macka då gör jag det!! Jag äter hellre en smörgås till frukost för det är något naturligt man antagligen kommer vilja göra en dag än att utesluter det helt!
Lchf tror jag är det farligaste och värsta man kan äta, man lär bli mega det den dagen man slutar med det, men som sagt det är vad jag tror och inte någon sanning i det för andra!
Antingen äter jag en macka och då har jag valt ut ett bröd där jag har koll på lite fett och lite socker så det blir ungefär 60 kc på en skiva, sen äter jag 5 skivor kalkon pålägg ca 55 kc, latte måste jag ha med minimjölk ca 3 dl 40-50 kc, sen typ morötter eller 1-2 ägg mitt på dagen, 1 ägg ca 70 kc, sen lunch, sallad med kyckling eller räkor eller kräftstjärtar!
Igen selleri, morötter, eller ägg eller 5 skivor kalkon pålägg, middag typ kesella med en macka eller kyckling med sallad!
Så kan en dag se ut sen tränar jag bort minst 500 kc, så behåller jag 500 kc! Nu tänker ni nog det går inte men det går utmärkt såklart är meningen att jag en dag ska adda lite mer kc men det är uträknat och klart att det ska funka bara jag tränar på och tänker på vad det är för kc man stoppar i sig!
Det har fungerar för mig i ca 16-17 månader med undantag för semestern i somras då gick jag ner 3 kilo och åt lite vad jag kände för! Jag har satt igång en förbränning som heter duga! Måste tillägga att jag är typ knäpp när det väl gäller, äter samma sak varje dag i tre månader bryr mig inte, på 9 månader kom inte en enda sak in i min mun som skulle klassas som typ gott, endast läkerol och jag har en karaktär som människor avundas, det har såklart hjälpt!!Det var det! Jag tränar bara förbränning och har gjort mega länge ska snart börja med lite styrketräning men som sagt detta har funkat för mig och min man har hjälpt mig och jag har gått från 78,5 nyss hemkommen från bb med en röv som en ladugårds dörr till nu 53 kilo och snart het som smet och vältränad till tusen, men än är det lång väg att vandra och låren är sjukt sega!!!!!!
Längtar längtar till lördag då ska jag hänga med J helt barnfritt i ett par timmar- lovely!!!!
Godnatt och hörs i morgon!!

20131031-195534.jpg

20131031-195546.jpg
Min lilla fashionista!!!

1 kommentar till “Blair betjännelse- danska???

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg