Jag har inte köpt biljetter till denna cirkus!!!!!!!

Jag kan inte mer än skratta faktiskt!!!! Vad man hinner med och vad man springer fram och tillbaka och upp och ner!!!! Om någon sagt till mig för tio år sedan att jag skulle vara typ en hemsamarit för två barn hade jag rekommenderat den människan att lägga in sig på psyk!! Jag blir lika förvånad varje gång när jag springer som shipskodd räv fram och tillbaka och lagar mat och tvättar!!
På tio minuter var middagen över en skulle inte äta alls och den andra åt minimalt själv åt jag fyra dagar gamla rester och eftersom jag äter penicillin antar jag att jag inte kan dränka mina sorger i vin heller!!
Ja ja livet detta liv det rammar en plötsligt och ibland och nu!
Men kunde inte vara lyckligare över dessa två irriterande vackra, snälla, gulliga, fantastiska älskade ibland busiga den ena mer än andra ungar!! Vad vore livet utan er? Men ett barn är inget barn och två barn är kaos sen har jag inga ord för fler- inferno kanske!!!
Nu har jag lagt Lill tjejen och jag och Ryder ska försöka mysa och ha det lite nice ihop!
Längtar längtar till i morgon till loppisen!
Vill så gärna ta outfit bilder men det är inte lätt när man alltid är själv, idag klädde jag upp mig efter dagar av dekadens bara för att hämta barnen! Det kan vara nice det med!!
Puss o kram ses på stan!

Rekommenderade inlägg