Allt är upp och ner!!!

Det kommer till en punkt när allt blir för mycket, utan att hänga ut någon så mår många i min omgivning dåligt, riktigt dåligt och det smärtar mig enormt, jag är här och kan inget göra! Jag blir så orolig och får ännu mer ont i magen, vill att alla ska må bra och vara lyckliga! Men vi lever i en tid av ångest och diagnoser och självmord är vanligt bland unga! Därför är jag glad att jag följt Mitt hjärta och inte min plånbok och sagt upp mig, därav all ångest, men människor idag är utbytbara mot någon annan som dessutom är mycket billigare, jag tror att löneanspråk och att jag gått ner i tjänst stjälpte mig, ungefär den 10 januari är jag en fri själ inte längre slav och kan ägna mer tid åt det viktigaste vi har i världen min familj och mina barn!!!!! Vilken jävla lycka, Fuck 10-18!!!!!!!!!!!! Aldrig mer!!!!!! Fuck ekorrhjul!!! Fuck allt!!!
Men nu går tiden åt att ta all ångest och oro över vad som händer runtomkring mig all tid i anspråk och snart är mannen här hos oss också, kan inte minnas när vi åt tillsammans eller tittade varandra i ögonen mer än ett par minuter, snart så!!! Jag måste mobilisera alla krafter och kärlek jag har nu till nära och kära och mig själv!!
Nu ska jag sitta ner en stund och rita med Z!! Ledsen att allt är dåligt och ångest och skit här men så är verkligheten och jag har inget råsa fluff liv fullt av outfit bilder och perfekta krispiga vita soffor, jag speglar min värld och verkligheten i den och den är tråkig just nu, men det vänder!!!! Jag lovar!!
A jag älskar dig och du är en sällsynt fin människa och jag finns här oavsett!!!!
Puss

5 kommentarer till “Allt är upp och ner!!!

  1. Jag har inte heller vita krispiga soffor. Min är brun och av skinn:) Har aldrig riktigt hajat det här med att allt kan vara så krispigt. Överallt.
    Vad bra att du sagt upp dig. Modigt och förståndigt. All lycka till dig!

  2. All styrka och kraft till dig. Du är en vinnare och fixar hela skiten med bravur. Det är jag säker på.
    Och du, jag har inte heller krispiga vita soffor, perfekt inredning och doftande värmeljus från ett dyrt ställe överallt i huset. Nä, hemma hos mig bor verkligheten, men visst finns här doftljus, från IKEA.
    Ha en bra vecka trots november och skitväder.

  3. Hej! Jag har precis hittat hit till dej och måste bara säga att det är så uppfriskande att läsa din blogg, allt är inte perfekt i ditt liv utan här får man mer ”the good, the bad, the ugly”… Så skönt!!! Är så innerligt trött att läsa bloggar där allt är perfekt hela tiden, barnen, mannen, hemmet, kläderna etc etc.
    Hit kommer jag igen.
    Kramar

    1. Eller hur Sara? Visst är hon härlig, den där Ranelidskan. Man kan känna igen sig i henne och hennes verkliga liv. Underbart.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg