Faller sönder!!

Stress är ju mega farligt, det vet alla, men ändå stressar vi nästan alla mer eller mindre! Just nu stressar jag omedvetet något enormt, 1000 tankar i huvudet om allt och inget, framtiden, hur ska det gå! Om man säger upp sig från sitt jobb och inte har något annat, ingen a- kassa inget då har det gått långt, då har man drivit den anställda långt, jag är inte den som är den, men när hjärtat säger nej då är det nej!
Jag vet ju att jag gjort rätt men oron och ångesten är påtaglig!
Jag har fått svamp på mitt finger- ehh va??
Jag har ont i huvudet och hjärtat och det kommer stötvis, jag vill allra allra helst dra något gammalt över mig men det går inte, vill allra allra helst gömma mig här hemma och komma fram nästa år, men det går inte! Glädjen saknas, den är borta- puts väck!!!!
Jag glömmer mer än vanligt, idag skrev jag ett sms till mamma och sen ringde hon tre timmar senare och sa du skrev för tre timmar sen att du skulle ringa snart!!! Vaaa, har jag skrivit det, när, var tvungen att titta i sms konversationen!! Jo det hade jag ju, jag glömmer saker sekunden efter, är oroad!!
Men hjärtat det är värst, att jag har ont i det?
Ska jag verkligen gå upp och träna i morgon?? Det är frågan det!
Har antagit en squat utmaning, 100 om dagen till jag slutar, nu har jag ju då gjort 150 såklart men i tre dagar, och den träningsvärken jag har är inte till att hålla ut! I natt vaknade jag av hur ont jag hade, och det blir bara värre och värre, kom knappt ner idag!!

20131124-214321.jpg

20131124-214328.jpg
Mina skruttar på kalas idag!!
Nu ska jag lägga mig och vila!
Puss o gull

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Faller sönder!!

Comments are closed.