Den där måndags ångesten!!

Den är fan inte att leka med, skulle gått upp och tränat- jag kommer inte upp, jag som i 36 år studsat upp kommer fan inte upp, mörkret äter mig, sängen äter mig allt äter mig! Tur jag gjort 150 Squats om dagen i fyra dagar nu och idag 100 situps också, jag måste ju upp och träna, vad har hänt???
Gick och jobbade iallafall, hämtade och sen hem och lagade mat, själv grävde jag ut de sista lagren i en smörgås tårta- jag hatar smörgåstårta!!! Åt direkt från en bytta, typ 10 skedar och till lunch 4 finncrisp och på det en lussebulle!! Vilken dag, sen la jag barnen och gjorde squats och situps- nu är jag död och ligger och lyssnar på hannah & Amanda helt själv i sängen!! Underbart!!
Underbar stund på kvällen att bara ligga här och vila mig innan jag ska sova!
Mitt svampfinger är inte vackert, men det försvinner väl- eller??

20131125-214119.jpg
Puss och godnatt!!

Rekommenderade inlägg