Vad vi gjorde!!!

Martin hade bokat så jävla bra flygtider, vi åkte 06:50 till Paris sen var vi framme vid ett tiden på dagen i nyc, på hotellet och ute på stan 15:15 hade tagit sömntablett så hade sovit hela resan från Paris! Perfekt att komma och ha hela eftermiddagen, höll ut till 23:30 men omg vad trött jag va! Hem var också super, hem 22:50 på kvällen så vi hade hela dagen också, i med sömntablett och allt blev perfekt!! Martin hade bokat NHL hockey Montreal Canadiens mot Devils, min man har hejat på M C hela sitt liv så han är ett mega fan och det var kul att se! Framförallt vilken organisation, så jävla många människor och allt flyter som smör, inga köer inga som bråkar och typ tusen personer som jobbar där och alla har en uppgift- Service!!!! Något att lära sig av!!! Sen har vi hängt runt hela dagarna, ätit lång frukost och långa luncher med drinks eller skumpa, och vilken mat, massa smårätter överallt som vi delat på! En dag orkade vi inte ut och åt middag på hotellet, då fick vi en chili to die for de hade lagt nötter överst, så himla himla gott!
Just tacos med olika saker verkar vara The shit i nyc, alla hade fan tacos med olika fyllningar och i olika utföranden!
Sen har vi ju gått och gått, det är lite vår grej är vi på Upper East då går vi till Soho, vi älskar att gå och det är nog därför vi sett typ hela Manhattan!
Vi har varit på loppisar och marknader, shoppat lite och tittat på folk! Sista dagen var vi på amerikansk fotboll, det var 80000 där och såg Jetz mot Raiders, samma där vilken organisation, aldrig upplevt något liknande, tänk 80000 som tar sig ut samtidigt och typ hälften ska med vanligt pendeltåg in mot Manhattan, inte ens trängsel, inga sura miner och världens flyt på allt! Härligt och det var faktiskt skit kul fast det var ute och iskallt!
Skulle beställa mat och tjejen o kassan skrattar nog fortfarande- hej jag vill ha det minsta man kan äta och den minsta öl ni har!!! Hahaaaaaaaaa, hon sa vi har inte lite mat, den minsta maten är tre kycklingbitar!!! Hahaaaa, ok ta den vi delar! Delar???? Ja jag och min man, hahaaaaaaaa!!!

20131210-193203.jpg

20131210-193230.jpg

20131210-193240.jpg

20131210-193250.jpg

En dag åt vi på The spotted Pig, och det var precis så hippt som man hört, typ en timme att vänta på bord, man kan inte boka, trångt, massa trendnissar men jag blev besviken på burgaren- den skulle ju vara The shit, not!!!

20131210-193425.jpg

På söndagen åt vi brunch på ett klassiskt nyc ställe och vilka pannkakor, jag dog och till det en Bellini med passionfrukts puré- jag dog lyckodöden typ tre gånger!!!

20131210-193752.jpg

20131210-193800.jpg
Ja vi fyllde på med ro, motion, lycka, sömn, drinks, mat, sömn, promenader, sport, kärlek men framförallt var det vi!!!! Bara vi mot världen!!! Det behövde vi efter detta år, jag är inte mycket för egentid annars ska jag erkänna, tycker det är bäst faktiskt när hela familjen är samman men vi har verkligen inte umgåtts så mycket detta år så detta var nästan tvunget också för att se om vi fortfarande har det, ni vet det och det hade vi!!!
På gensyn!!!

1 kommentar till “Vad vi gjorde!!!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg