På riktigt!!!

Får så många fina kommentarer och de flesta handlar om att min blogg är på riktigt, och att de känner igen sig och tackar för att jag är på riktigt!
Man väljer ju själv vad man ska ha för stil och inriktning men jag tror ju inte på att någon lever ett perfekt och krispigt liv utan fel, brister, celluliter, smuts i hörnen, katastrof bråk, ångest, jobbiga stunder med barnen och kritvita hem! Det är ju vad man väljer att visa, och det är upp till var och en, och vissa vill nog se det” perfekta” och drömma sig bort, jag sitter bara och tänker var är det och det och hur gör de? Sen tycker jag personligen det är förljuget att säga att man äter det ena och andra och se ut som en belsen fånge, det är klart man inte ska sprida sjuka ideal men ingen är så dum att de tror man äter sjukt mycket och massor varje dag om man väger typ 50 kilo, idag är människor så medvetna! Därför har jag valt att berätta om min bantning och diet! Men allt är upp till var och en, man väljer själv!
Tro mig jag är pedant, lider av att ha det rörigt, har i mina ögon ett super flott hem med fina möbler, fina kläder, bryr mig om mig själv men det finns ju också typ tusen andra saker i mitt liv och det har jag ju valt att berätta om!
Först innan jag skulle börja blogga var jag sjukt nervös över vad andra skulle tänka om mig, jag som inte har en ny outfit varje dag, det kan man inte ha om man inte är miljonär eller blir överöst med kläder, jag är inte på tusen galej och blogg grejer, jag är inte ute och äter, fikar eller dricker drinkar varje dag, jag lever ett helt vanligt liv men jag var jätte nervös för vad andra skulle tänka om mig- så osäker kan jag bli!! Tänkte Gud människor kommer tycka jag är världens tråkigaste och kusinen från landet med samma kläder typ, men nä så blev ju inte alls! För jag tror fler är som mig än inte!!
Så skönt att bli uppskattad för att man vågar, vågar att skriva hur det är, vågar skriva om all min ångest, det är inte alltid lätt och har fått lära mig att vissa saker kan man inte skriva om, och det är jättejobbigt för vissa saker förklarar det ena och andra och då blir det så konstigt att inte skriva om a när man skriver om b, men det vet ju bara jag!
Idag fick jag det finaste meddelandet från min blogg kompis här på Elsa- inredningsfrun och du ska veta det värmde!!!! Kärlek tillbaka, så härligt när kanske människor man inte pratar med dagligdags uppmärksammar en och de sänder en tanke, det betyder så mycket att någon ser en och tar sig tid!!
Idag har jag börjat med Johanna Toftby’s nya utmaning, 5 killer cross fit situps, som man ska öka 5 för varje dag, jag gjorde såklart 13- 21 dagar utan jogging är så sjuk ångest för mig att jag måste göra något, sen är det 20 dagen med squats, 150 om dagen också från Toftby, hon inspirerar mig sjukt mycket, läser hennes blogg varje dag!
Nä nu lite chilling!!!
Hörs!!!

2 kommentarer till “På riktigt!!!

  1. Ytterligare ett inlägg som är spot on!! Jag tänker också ofta på det med att vissa skriver att de åt och åt och det var så mycket god mat och de vräker i sig onyttigheter varje kväll till tv-myset. Men de är supersmala och skitsnygga och supertrendiiga!
    Det går liksom inte ihop!
    Visst har vi alla olika kroppar och kan äta olika mycket (synd jag går upp två kilo bara av att titta på en bulle) , men ändå, kom igen!
    Är ny på din blogg, men här kommer jag stanna! Den är skitbra!

    Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg