Vill vill vill INTE!!!!

Vill fan inte lämna detta hus och gå och jobba i morgon, vem fan vill det mitt i mys och sov morgnar och som grädde på moset ska jag vara där 08!!!! Skit och mög ja ja, det är en dag sen väntar gäster på kvällen och vino och anka, lovely!!!!! På lördag vankas det storkalas för en liten prinsessa vi känner och sen blir det mega mys och jobb på måndag igen, någon skit smart jävel har kommit på att vi ska inventera mitt i mellandags rean, sjukt smart, säger inget mer än så!!!!!
Ja ja, annars så sov barnen till halv tolv och en blev väckt efter tolv, sen hade vi lek date med finaste familjen Olsson, härligt att se dem och J var snyggare än vanligt om man nu kan bli snyggare!!! Det var ju de som stack till Thailand en månad, vem vet det kanske gör en ännu snyggare än vanligt!!!

Vi hänger runt, myser, pussas leker med leksakerna de fått, äter en lusse bulle, tar en kaffe, sover lite, myser lite till, pussas ännu mer, kollar på Pippi, äter lite godis, ja vi gör inte mycket och det är ju det som är meningen! Vi har ju ingen släkt och alla är gifta och intakta, så finns inte så många att fira med, julafton sen var det stopp, och i ärlighetens namn fast det är trist ibland är det sjukt skönt att inte flänga runt!!!
Lyckats att bli bortbjudna julafton och nyårsafton detta år, så inget skall ordnas eller inhandlas jo bara lite smått till nyår men annars gör vi det man ska- vilar oss och skaffar krafter för nya året!!
Viktigt att ta sig tid att vila, inte göra något, mysa och bara vara med varandra och tillsammans!
Nä nu tillbaka till Pippi!!

20131226-185832.jpg
Ryder som vi fick väcka efter 12!!!

Rekommenderade inlägg