Sjuk, sjukare, sjukast!!!

Idag hade vi gör andra gången bjudit in bästa Lotta och Pelle, och fick för andra gången avboka, Z har spytt, i morgon skulle vi på stort flott kalas för en liten prinsessa, men även det är avbokat!! Vem fan vill ses med kräkusar- ingen, ingen i hela världen!!
Så här sitter vi i vår lägenhet och har mega kul, NOT!!
Idag gick jag upp 06:30 och höll på att spy av trötthet, åkte och drog in lite para, sen åkte jag hem och avlöste mannen och åt Mac Donalds istället för härliga gäster, Anka och vin som det egentligen skulle vara!! Livet det är bra förunderligt!!
Nu håller vi tummarna för att nyår fortlöper utan några sjukdomar!

Min dotter asså, hennes leksaker de har det inte lätt, hon kastar, trampar, svingar, massakrerar och är allmänt oförsiktig, sa till M vi skulle inte köpt något till henne för hon tar sönder allt, jag var så försiktig så försiktig när jag var liten och tog aldrig sönder något medvetet, lekte fint med mina saker, hur kunde mitt barn bli så här, hon liksom drar fram som ett massförstörelsevapen av ikke skådat slag!
Det gör liksom ont i min själ, hatar röra och att man inte är försiktig med sina saker, får total spunk!!!
Det stör mig något enormt att hon leker så oförsiktigt, men hoppas det blir bättre!

20131227-210341.jpg
Ehhh jag trött??

20131227-210405.jpg

20131227-210411.jpg

20131227-210421.jpg
Z igår vid pang pang leken!
Nä nu får vi höras i morgon!!

Rekommenderade inlägg