Klubben för inbördes beundran!!

Den finns ju och den finns överallt, men jag är inte med i någon, jag klarar mig själv faktiskt, det har jag upptäckt att jag gör!
Jag är ju helt ny och okänd i bloggvärlden och är så jävla jävla stolt över att jag får fler och fler som läser mig alldeles själv, ingen som länkar, skriver, nämner mig varje dag i sin blogg, jag gör det alldeles själv!! Nu låter jag kanske bitter eller avundsjuk men det är jag inte, jag tycker nog snarare att det är coolt att fixa det själv, att några läser mig överhuvudtaget det är fanimej riktigt coolt!!
Jag läser ju ett stort antal bloggar varje dag och jag ser ju hur klubben liksom kör runt och i ärlighetens namn hade vissa inte haft läsare tror jag om inte de hade fått hjälp i klubben, jag är oändligt tacksam för alla som varje dag går in och läser, jag som inte ens har tävlingar, inga rabattkoder, inga VIP koder till reor, inte bilder på samma möbler och kläder som alla andra har, nä jag är jag och jag förblir jag, bara mina tokiga och ibland fundersamma texter om livet, livet på riktigt!!! Från mitt hjärta- Tack!!!
Peace!!!

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer till “Klubben för inbördes beundran!!

  1. Hej!
    Har inte kommenterat hos dig tidigare men kände att nu var det dax. Jag vill bara säga TACK för din ärliga blogg, det är väl det som man vill läsa när man bloggar runt och inte en massa hitta på. Sedan finns det ju andra sidor om man letar rabattkoder. Fortsätt vara dig själv, kram från Jämtland

  2. Och det är just av dessa anledningar som jag fastnade för din blogg och kommer fortsätta återkomma hit oftare än till vissa andra bloggar!
    Älskar dina kloka inlägg och tankar och att det handlar om livet, utan krusiduller och påhittat trams!

    Gott nytt År på dig!
    Kram

Comments are closed.