Söndag och jag vill bara vara!!!

Med min familj, det är det enda jag vill!!! Jag älskar min familj och att få vara med dem är det absolut i särklass bästa jag vet!! I morgon måste jag inventera och hela min existens säger NEJ!!!! Jag vill inte, jag vill stanna inne i min lägenhet men jag måste!!!
Nog om det nu, palla tänka på det nu, idag har jag städat undan julen och storstädat 214 jävla kvm- har fort ingen städerska!!! Sen tvättar jag, 750 maskiner och byter sängkläder i alla sängar! Mellan varven kollar jag på californication säsong 4, jag älskar Moody och Runkle!!! Älskar formligen älskar!!
De är helt jävla galna alla i den serien, tänk om man skulle prata så med varandra, hahaaaaaa!!
Jag längtar till dagen är över i morgon, längtar, 3 månaders uppsägning är inte att rekommendera alls, det är för länge!!!!
På onsdag morgon blir det jogging och finn crisp igen, lovely som jag längtar!
Later!!!

Rekommenderade inlägg