Helgfeeling med lite illamående!!

Började må illa i går natt och när jag vakande var huvudvärk och illamående ett faktum, blev hemma och dagen har fortlöpt i slowmotion, verkar som allt i mig säger ifrån när det inte går mer, så jag vilar, håller helg med min familj, har köpt fredagsmys till de andra, själv hällde jag upp 8 sura godisar som jag fortfarande bara tittat på, druckit litervis med cola zzzzzzzero, snart när den vildaste lagt sig blir det de sista avsnitten i säsong 5 Californication, världens bästa serie!!

Har ju varit helt sinnessjukt trött och hängig, kom ju på att jag tränat varje dag och ätit mina 1000 kc, såklart man blir trött av att byta från lussebulle till frukost, lunch, middag till att äta vanliga saker såsom grönsaker och kyckling i parti och minut!!!

Många pratar om att spendera mindre och denna jul har man hört om människor som slopat julklappar, skänkt till välgörenhet och alla klappar som gets till mindre belevade, men ändå får jag en känsla av att det inte är på riktigt! Själv har jag nästan blivit religös, och är tacksam för allt, var tacksam en hel dag för att jag obehindrat kunde köpa en julgransfot modell lyx och nytt pynt till hela granen, det enda jag tänkte på var att de fanns dem som inte ens kunde köpa en liter julmust, och där gick jag och bara handlade allt för att få den perfekta julgranen!! Tacksamheten bara slår över mig, tittar på mina barn och känner en enorm stolthet men samtidigt en enorm rädsla för hur jag skall kunna skydda dem. Läser om flickan som skrek så mycket att hon inte kunde prata när ett äckel till man- eller man, inga riktiga män våldtar, de gör de osäkra, svaga, sjuka, misslyckade stackarna som inte vet vad kärlek, respekt, omtanke, värme eller närhet är, våldtog henne och han friades, det var ju inte säkert hon skrek för att hon inte ville, han trodde det var en del av sexakten!!!! Skulle någon ge mig den förklaringen i en rättssal, jag sitter på Hinseberg lätt efter det, tar mitt straff! Hur tänker man som förälder, hur tänker de som sitter i rättssalen, hur tänker advokaten som försvarar honom, hur tänker världen idag ? Det jag skulle göra med det äcklet kan inte skrivas ut här, men bara tanken på världen gör mig ännu mer galen än vad jag redan känner mig, vill låsa in oss och aldrig mer gå ut! Om man skulle ta och flytta till Canada som min man velat i 11 år, världens säkraste land, det ni, om man skulle våga?? Packa ihop oss och sälja allt och börja om från noll, shiiiiiiit, blir svettig bara av tanken.

Min man han är inte rädd för något verkar det som, själv är jag tryggast hemma med min familj, det kan till och med vara läsligt att gå till Hemköp efter 21, riktigt läskigt, hahaahahah så olika vi är, natt och dag! Gud vad jag svamlar, känner mig själv snurrig som jag kacklar runt och inget vettigt blir sagt!!!

Puss och gull!

2 kommentarer till “Helgfeeling med lite illamående!!

  1. Hej!
    Ingen van kommentator, men känner att det brinner i fingrarna när jag läser ditt inlägg… Om våldtäkten du beskriver. Läser sådant nästan dagligen och äcklas, äcklas över hur detta våld mot kvinnor fortgår. Hur det ifrågasätts vad kvinnan hade på sig vid våldtäkten, hur mkt hon druckit bla bla bla. När ska samhället rikta fokus på förövaren istället för offret. Varför vill man inte veta vad han druckit, vad han hade på sig etc.
    Får en klump i halsen för jag vet hur svinigt behandlad man blir av vårt samhälle i fina Sverige. (som jag för övrigt älskar, förutom i dessa situationer) Jag tog mig själv ur ett destruktivt förhållande för 1 1/2 år sen… Hur du bryts ner som människa utan att du märker det låter kanske oförklarligt… Jag är en normal (hur nu det definieras ;)) någraårövertrettio som hade ett fantastiskt roligt jobb, massa vänner, ett liv i mina ögon perfekt för mig. Uppväxt på landet med båda fötterna på jorden, uppfostrad i häststallet med rejält mkt skinn på näsan, ansvarsfull o ett jävlaanamma till 100pers. Allt detta togs ifrån mig, tillintetgjordes… Jag hade en stor tilltro till hjälp den dagen jag lyckades ta mig till vårdcentralen för jag var så söndertrasad psykiskt, så jag trodde att jag var sjuk i huvudet. Försökte något trevande berätta för läkaren jag träffade hur jag blivit fysiskt misshandlad (och psykiskt, vilket jag inte förstod då) Fick då detta vänt mot mig att det var jag som behövde hjälp för att jag inte kunde avsluta relationer etc…. Skulden blev min, som om jag inte hade nog med det… Lång historia kort, läste någonstans någon som skrev att kvinnor som stannar får skylla sig själva eller familjer måste ta sitt ansvar att stärka flickor så att de inte dras till män som slår. Min tanke: -Är det inte bättre att lära sina söner att inte misshandla och våldta???
    Sorry om jag bara kräkte ur mig på din blogg. Gillar verkligen den och ditt sätt att skriva. Söker ingen sympati eller uppmärksamhet, bara ett gestaltande av verkligheten.
    Tack för mig o en stor energi och kom på fötter kram till dig =)

    1. Åhhhh, jo det är det viktigaste, för någons son blir ju våldtäcksman, eller misshandlare, det kan bli min som någon annans, det är mitt ansvar att lära Ryder och Zoë Mae vad som är viktigt och vad som är rätt och hur man BEHNADLAR KVINNOR OCH TJEJER. Det avspeglas ju också i relationen man lever i, eller mor och farföräldrar, hur de lever. Alla har ett ansvar att lära våra unga män och framtida stora män hur det skall vara, min pappa hade ett ansvar min mamma också.
      Vad tråkigt att höra, hoppas du har det bra idag, och att du finner kärlek, värme och respekt i livet, det du förtjänar, ingen förtjänar mindre än det. Vet inte vad min mamma gjorde med mig men jag har alltid haft ett jävla bra självförtroende, något som vacklat lite nu, men pga andra orsaker än män, när vi var unga och någon gjorde slut med mig, tänkte jag alltid-fuck him vill han inte ha mig så fine, då förtjänar han mig inte, och så har det alltid varit, jag är inte född att pleasa någon, jag är född till att få ett bra liv fullt med kärlek och respekt och allt annat härligt som livet erbjuder! Jag kommer att slå mig själv sönder och samman om jag inte lyckas förmedla till Z det min mamma gett mig, jag kommer stånga mig blodig för att hon skall veta sitt värde, vem hon är, att hon förtjänar respekt, kärlek och trygghet och att ETT NEJ ÄR FAN I MIG ETT JÄVLA NEJ OCH INGET ANNAT!!!!!!!!!
      Stor kram till dig!!!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg