Intervaller it is!!

är lite trött på att springa och springa och springa, så idag kärde jag intervaller, aldrig gjort det förr, läste på en blogg att man kunde börja med 30 min, hahahhah jag körde 50 min, höll på att spy, men skönt var det och snabbt gick det. Det ska jag göra fler gånger absolut, men shit pommes vilken värk jag har nu. Sen hem och mulnade dagens andra salld, sen kom barnen och då stack mannen och Ryder och åkte skridskor, jag och lillfisen packade upp en mega påse från H&M med kläder till henne och hade modevisning.  Jag har också fyndat på sista tiden, två par skor och ett par skinnbyxor från J Lindeberg, skorna kastade de efter mig på Nilson shoes, det ena paret har jag redan i en annn färg och betalade då 1399, nu betalade jag 399, det andra paret 199 kr, så jag har verkligen fyndat!

Nu sitter jag nyduschad rakt upp och ner i pyjamas och väntar på mina prinsar skall läsa ett kapitel för honom när han kommer hem, sen är det sova ögonabums, alldeles för sent egentligen men så får det bli ibland!

Kram

20140115-212605.jpg

2 kommentarer till “Intervaller it is!!

    1. det var en utmaning man skulle köra i 30 min, gå 2 min och springa en, men jag sprang i 2 och gick i 2, på 10-10,6 i 50 min, idag körde jag på 10,1-10,7 i 64 min!!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg