Förvirrad!!!

Igår skrev jag om en baby som blivit svårt misshandlad, det är sådant som berör mig och får mig att tänka till över livet och världen, fick en kommentar att det var en skum reaktion, så jag tog faktiskt bort det, just nu är jag så jävla trött på allt med sociala medier, människor är en bunte snarstuckna bin, de hugger på allt, kommenterar på allt, missförstår och är sura, bittra och avundsjuka, jag pratar INTE om mina läsare här inne, här är det så trevligt så, men på instagram och andra sociala medier är debatten helt sjuk. Att skriva något idag måste ses som ett mästerverk i försiktighet, man får inte trampa någon på tårna, man skall tänka på alla från dvärgar till de med synproblem, nä vet ni vad, jag tror jag drar mig tillbaka och fortsätter observera och förfasas.

Försökte kommentera på Pernilla Whalgrens instagram där hon lagt ut sonens vinterskor, ville i all välmening berätta att jag hört så mycket dåligt om de skorna, Ralph Lauren skor, för jag vet och misstänker att många springer och köper bara för att hon lägger ut dem och för att det är RL, de kostar också en rejäl slant, tipsade om Sorel istället, men shit i gatan detta skulle jag aldrig gjort, vilken storm, vilka missförstånd, till och med fröken P själv gick in och bemötte detta. aldrig mer, har lärt mig en läxa, många saker som läggs ut och det tipsas om är ju sponsrade varor och då också svårt att veta om de är bra eller inte, tror tyvärr inte alla som får saker bara tar emot saker de kan stå för genuint att de gillar! Som sagt har lärt mig en läxa, aldrig mer, någonsin jag ger mig in i galenpannekarusellen!! Är det inte det ena så är det det andra, svårt att veta!!

V hörs senare!

2 kommentarer till “Förvirrad!!!

  1. Fast ditt inlägg igår var inte på något sätt fel. Tvärtom! Man måste få reagera. Det konstiga är väl de som inte reagerar. Folk startar bloggar och skriver bara om fångelungar och allt som är vackert och fint i vår värld. Tänk om energin ibland kunde läggas på att starta debatt och kanske få läsarna att tänka till.
    Kram på dig.

  2. Första gången jag läser lite i din blogg och jag blir glad! Du reagerar och berättar – sunda tankar och som läsare tänker jag till och det känns bara så bra, äkta och levande. Tack! 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg