Söndag it is!!

Tror några missuppfattade mitt inlägg om att prioritera, tro mig jag om någon ser mig inte först och främst som mamma, utan som mamma, Agnes, fru, vän, väninna och kollega, vad jag motsatte mig var att så många med barn mestadels små barn, ränner ute hela tiden istället för att vara med sina barn, träna gör jag SJÄLV varje dag, skulle aldrig kunna ha med dem, jag gör också saker själv, vad jag tyckte var fel att man väljer att vara ute i krogmiljö och har barnpassning istället för att vara med barnen, det kommer en dag när de inte vill vara hemma, det var det enda!! allt det där med sjukt mycket egentid, det är ett nytt påfund och att barnen skall ligga vid sju, åtta så man ska ha massa tid över för sig själv, men om man kommer hem vid fem, sex ska jag då e mina barn i två timmar, vi väcker ju 07 och 08 så de är inte uppe i ottan, nä jag vill gärna vara med barnen, mannen och jag hittar våra stunder ändå, jag kan ju inte ha egen tid varje dag i flera timmar istället för att vara med barnen, jag hajar inte ekvationen! Jag var ensam och fri till jag var 30 år gammal, gjorde precis vad jag ville, hur jag ville, när jag ville, var så färdig med allt, men tror fortfarande inte att man skall ge upp sig själv, det är inte det jag pratar om alls, utan bara att man inte skall lämna bort barnen för att hitta på en massa skoj utan dem! Jag är fortfarande en fullbordad egoist i många avseenden, men som sagt det var detta jag menade!

Men hur som haver idag är det söndag, den maxade vi med sovmorgon, sen kom Ryders kompis över och lekte hela dagen, blev plättberg och choklad croisanter för hela slanten, nu lagar maken kycklinggryta som luktar fantastiskt, kurar i magen, dagen har också innefattat en mils pw istället för gymmet idag! Lovely, nu smyger sig sakta men säkert måndagsångesten in, en liten här har pyttelite feber men vi får se hur det fortlöper här.

Igår vaknade hela familjen med ett ryck 11:30, jag kastade på mig träningskläder och kollade med maken att det var ok jag gick, då säger han R vill åka skridskor och det stänger 14:30, ok klart kiddo ska åka skridskor, av med kläder på med andra kläder så jag kunde gå Pw ute med Z medan de skulle åka, 13:17 står de och väljer hjälm på Stadium, hahahahha, blev inga skridskor R blev mega ledsen, så de mutades med mud cake på Espresso House, jag tittade på och drack kaffe, sen stack vi till Malmö Museum, det ösregnade så halva Malmö var där, så där hängde vi löst och sen skulle vi käka något i denna fantastiska stad vi bor i där allt stänger typ 16.00 så det slutade på Bageri Cafeét, inte fy skam det heller men inte direkt mat. 17.30 stod jag på löpbandet och rev av ca 50 min vild jogging, bättre sent än aldrig, drack 2 glas bubbel och sen isäng vid 01- tiden, det var en lördag det i familjen knas. Vi är verkligen familjen knast, hur kan vi sova så länge hela bunten, när man vaknar tror man det är typ natt igen!

Helg den värmer och gör en hel i själen för en stund, tänk alla människor längtar efter helg, det är det enda man längtar efter hela veckan.

Den här veckan blir det date med bff, Holiday on Ice med Z, det skall bli intressant, riktigt intressant!

Later folks!!!

20140112-224847.jpg

20140112-224920.jpg

Rekommenderade inlägg