Årets sämsta torsdag!!!

Prutt dag från tidig morgon till klockan fyra något, då hämtade jag mina skruttar och vi hämtade olika paket på posten och köpte thai mat, gick hem och åt och nu kramas vi, precis vad jag behöver denna dag!! Kärlek och mys och lugn och ro så jag hoppade träning idag för att bara vara!!!
Bitterhet är livsfarligt kom ihåg det mina vänner det lyser igenom fast människor inte tror det!! Har tänt fyrtioelva doftljus så nu luktar det lite väl många olika dofter här hahaaaa!!

20140123-193422.jpg

20140123-193429.jpg

20140123-193436.jpg
Min tokiga minsta skrutt som jag älskar dig!
7 dagar kvar, känns sjukt skumt, märkligt och oförklarligt, känns så jävla jävla skönt men kommer sakna storstaden och mentaliteten där, alla söta människor och min tågkompis HENRIK VON BAHR som jag haft många intressanta diskussioner med, mat, politik, nanny’s, Johan P’s matkasse, träning, alkolism och annat kul, nu får du tåga med någon annan!!
Fast jag tror inte du kan hitta en lika rolig tågis som mig, det blir svårt! Kommer sakna den finaste fönsterputsaren i hela världen Flemming och den bästa och sötaste revisorn i hela världen Martin Bruun och hans posse Malena, bästa bästa!
Alla andra söta tågtjejer och tågkillar men resten kan jag vara utan! Ska bli sjukt intressant att se vad som händer och sker nästa fredag!!!! Den som lever får se!!! Det är då man kan skilja agnarna från vetet!!! Spännande!
Nä vet ni vad nu är det muuustid till läggdags!

1 kommentar till “Årets sämsta torsdag!!!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg