Drömmar om Vans, jeansshorts och vita T- shirts!!

Jag drömmer om Vans och jeansshorts och till det vita T- shirts, skorna ska vara leopard eller vita och utan snöre, shiiiit tänk om jag kan gå runt i shorts i sommar med mina ben, det drömmer jag om!

Såg en bild häromdagen på en väns privata fb så kan inte visa den men jag dog avundsjukdöden!!! Hundra gånger dog jag, hon är lite yngre än mig har också två barn men har uppenbarligen gått loss med träningen för något snyggare har jag inte skådat!!
Så nu har jag tagit en likadan bild och sparat en bild på henne och så ska jag nå dit!!!!

20140124-232443.jpg
Den bjuder jag på!!

Kan möjligtvis ha gått lite amok på Babyshops rea, nu har jag hämtat ut 4 paket, herregud!!

20140124-232626.jpg
Leo kjolen har jag velat köpa länge men tyckt varit alldeles för dyr, men nu så slog jag till!! Flickebarnet får ju ha lite lyx också inte bara H&M- inget fel med H&M, älskar det men nu fick hon lite annat också!!

Sen har jag sprungit en liten mil med intervaller så där en fredag eftermiddag lite lätt innan middag!!!

20140124-233045.jpg

Efter nästa vecka blir det inte bara förbränning utan annat också, längtar NOT hahaaa M sa att jag kommer vara död efter passen, hahaaa!
Tror också att hela familjen måste hjälpas åt och det gör vi, köpte en påse lättsaltade skruvar och 100 gram choklad det har vi fyra delat på systerligt och broderligt, man behöver inte köpa mängder av saker det mår ingen bra av, köper vi godis så köper vi en påse och sen delar vi, det fungerar fint här hemma, Ryder och Zoë Mae får också en liten 33 cl läsk på fredagen eller lördagen om R kommer ihåg det och frågar efter det, det räcker alldeles utmärkt!
Z har varit hängig och har fått utslag på kroppen och vi är själva i morgon och jag skulle jobbat men måste nog vabba så har gjort en back upp plan till i morgon!

Nu muuuuuussss! Later!

Rekommenderade inlägg