Helg!!

När det blev fredag trodde jag jag var halvt medvetslös av trötthet, men det gick ju och jag kom iväg och tränade och allt. Idag skulle jag jobbat men ensam med barnen och två sjuka barn ville jag inte barnvakten skulle ha dem, så jag vabbade lördag idag, det kan man också göra. Glömde jag hade tvättstugan igår så bokade den till nu så nu blir det tvätta av hela kvällen, vi ska snart gå till affären men det är så sjukt jävla kallt ute att jag drar på det.

Vi tog en tur i staden fast vi hade febriga småtroll, det resulterade i leksaker från Hansa leksaker som skall stänga och har 50% på allt-rubbet, blev playmobil och det brukar ju inte direkt vara billigt och lite småsaker till Z.

Alla butiker har sjuka reor nu, känns som att de som inte har det är lite efter i utvecklingen, idag går det inte att snobbs runt och börja på 30% och sen ha det i hundra år och sen ha 50% på slutet, 70% är det som gäller idag och när man har butiker fulla av sina gamla varor då kanske man skall tänka om-70% är det nya!!!!!!! Fatta det muppar! Blev ännu mer kläder till Z, bal en liten siden jacka från H&M för 75 kr och även ett jogging set som va lite Isabel Marantigt, härligt med fynd! Ska även hämta ett paket till från Baby shop till Z-herregud, vi får äta grödor i en månad!!! Kul kul att fynda lite när man annars inte brukar köpa så dyrt till mini-skrutten. Annars är tre av fyra förkylda och snoriga här hemma, verkar som alla är sjuka i hela Malmö just nu!

Later!!!

20140125-191708.jpg

20140125-191717.jpg

20140125-191727.jpg

Rekommenderade inlägg