Stöda städa på en fredag för det tycker jag är bra! Inte mörda på en lördag….

Hahaaaa Pippi Långstrump det är Z favorit, det enda hon tittar på och sitter still när hon tittar på!
Idag har det snöat och jag är sjukt tacksam över mitt liv, ju mer jag tänker på det desto mer blir jag medveten om hur priviligierade vi är min lilla familj! Speciellt när vi idag träffade 7 tiggare och två Faktum försäljare på en timme i stan!
Vi gick till Hansa Leksaker idag igen och fyndade till Z kommande två års dag, det har precis varit jul och jag tycker ju inte man ska köpa en miljon saker till sina barn så blev två saker och det räcker utmärkt hon ska ha kalas också för sina kompisar och hon har fått lass med kläder nu så det blir perfekt!
Min mamma har fyndat ett jättefint dockskåp på Stadsmissionen i Stockholm fullt med möbler så det blir nog så det räcker och blir över ska ni se!
Idag hämtade vi sista Babyshop beställningen och Z blev kanske gladare för lådan än innehållet!!

20140126-172558.jpg

20140126-172607.jpg

20140126-172616.jpg
Min lilla lilla fisfia!! Skulle gjort naglar i morgon men sonen har ju börjat på simskola så det krockar och jag som ser ut som en tolle, får de vad det finns för tider innan lördag då ska vi på megafest!!

Annars har jag städat hela lägenheten och diskmaskinen är igång, kläder framlagda och väskor packade- allt klart, 5 dagar kvar så sjukt jävla orealistiskt att jag fattar noll!
Men så jävla jävla jävla skönt! Tack och hej leverpastej som det så fint hette!
Later!!!

1 kommentar till “Stöda städa på en fredag för det tycker jag är bra! Inte mörda på en lördag….

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg