Crazy tisdag it is!!!!

Hahahaahha, hur slutade detta, Ryder villa ha spaghetti och köttfärssås igår efter simning men det hade vi inte hemma så lovade att göra det idag, var redig och köpte färs i Danmark så jag skulle slippa handla med två barn, glömmer färsen så klart, enas i bussen om thaimat, när vi kommer till porten orkar vi inget mer efter vi dragit vagnen i snön, så det blev plättar fulla med glass, sylt och chokladsås, shiiitttt, men vi drack mjölk till någon måtta får det vara, och jag åt faktiskt också jag som aldrig smakar på något och alltid sitter med kesella och fem skivor kalkon, om det var gott??? Dum fråga!!!

Ikväll måste jag jobba på lite och starta upp, måste komma igång så hoppas på tidig och smidig läggning. Tyvärr har jag redan lite ångest för plättarna och jag som inte skall träna idag då mannen inte hann hem i rimlig tid! Fan också, i morgon skall jag hämta paket med doftljus, gick loss på Voluspa Crisp Champagne, kanske köpte ett par stycken!!!

Tre dagar kvar, tre dagar, 6 gånger i tåget, herregud!

20140128-190520.jpg

20140128-190540.jpg

20140128-190618.jpg
Fick nya naglar idag också, det var på tiden! Detta görs som vanligt hos CND academy, Helmfeltsgatan 8, 10-18 måndag till fredag, bästa bästa stället i stada och bästa Sara gör mina, kostar en slant men flott som gatan blir man!!!

Häromdagen fick jag ett ryck och flyttade ut det lilla Hay stativet och satte in ett större till Zoë Mae- klart tjejen ska ha ett stativ till sina fina kläder, sagt och gjort!!

20140128-191135.jpg

Idag fick jag mitt betyg från mitt jobb, OMG jag är rörd, vilket fint omdöme och fina ord, det skall jag med stolthet visa upp!!!
Trillade nästan en tår nerför min kind- Tack!!
Later!!

Rekommenderade inlägg