Asså min säng!!

Om jag har längtat?? Jag ligger i den nu, nyduschad och klar efter träning!!! Har även gjort två egna prinsesstårtor, en till min fantastiska revisor och hans ännu mer fantastiska assistent och en till min personal till fredag!! Två dagar kvar, går inte att förstå, skickade ett tack till min närmsta chef igår på sms och idag fick jag det finaste svar, J jag kommer sakna dig, du är en enorm inspirationskälla!!!! Tack för dessa år!!

20140129-214137.jpg

20140129-214144.jpg

Livet är inte alltid så glammigt, fiskgratäng direkt ur kartong, men den behövdes efter 750 kc brända och fem finncrisp och en bar på hela dagen!!!
Nä nu ska jag sova och livet blir inte roligare än så här! Idag tågade jag med han Henrik, rolig snubbe det där, vi talade alkoholvanor, sjukt intressant, han kan inte öppna en öl till middagen en tisdag ej heller korka upp en vin flaska en torsdag men dricka vin en fredag det går bra, medan jag ju nästan varje dag eller flera dagar i veckan dricker ett litet glas vin eller bubbel! Då undrade han varför?? Ehh för att det är gott, blev dessutom lite rädd för honom då han hade likadan jacka som mig och i samma färg och likadana skor!!!
Sen kallade han Martin för konstnärlig och att han såg ut som en som åt veganmat!!!! Hahaaaaa tänk vad du förbryllar dessa män Martin som alla ser likadana ut!! Kul det där med vad människor tycker!!
Två mil sprungna denna vecka hittills igår kunde inte mannen komma hem så så får det bli!
Puss och gull!!

Rekommenderade inlägg

1 kommentar till “Asså min säng!!

  1. Det är ju inte alls långt kvar nu! Underbart. Jag har läst att du börjat gilla intervaller. It´s the shit! Bra jobbat med dina två mil so far.

Comments are closed.