SURREALISM!

Livet har tagit en annan vändning, arbetslös, inget att göra, går runt som en fri kvinna. Vaknade med ett ryck i morse och började tänka på butiken, saker som skall göras och framförallt  hur ska butiken klara sig utan mig-hahhaha, ja det kan man undra ju! Det ska nog gå bra,  men konstigt nog  känns det som min egen baby,  jag har ju jobbat där sedan den öppnades, sedan första dagen, så känslan av min är nära. Sorgligt men samtidigt skönt, att jobba i butik med butikstider är inte att rekommendera med två småbarn.

Tack vare att min personal reagerade på att ingen verkade ha tagit tag i att jag skulle sluta så kom det en avskedspresent, 16:55 på torsdagen,  jag skulle gå på fredagen, men men, det finaste bäddsättet ifrån spring 2014, i den flottaste blåa färgen, helt fucking amazing  att sova i, till och med mannen var förstummad, så nu ligger jag i den flottaste skönaste sängen i min Lex-pyjamas med mina lex-dun tofflor och njuter, längtar redan till i kväll!

Först blir det ett-års kalas för finaste E med 120 andra människor med mat, dans och vin!

Later honeys!

20140201-153107.jpg

20140201-153116.jpg

Rekommenderade inlägg