Kalasat i dagarna tre det har vi gjort!

herregud vad vi har kalasat, fredag med mina föräldrar hela dagen, lördagen med farmor, farfar och faster och idag med fina fina kompisar! Vilka presenter hon har fått, OMG, bortskämd är förnamnet, idag fick hon fina böcker, ritböcker, smycken från Carolina Gynning och Thomas Sabo, väska, ritpennor och lite annat smått och gott. Kalasat för fler år framåt  har vi gjort känns det som. I morgon kommer förhoppningsvis mannen hem och det blir lite ordning och reda här hemma, barnen ska till dagis och jag ska jobba på lite! i går lördag hade vi även middagsgäster i form av bästa J och min sons idol M, de lekte så fint och avslutade kvällen med ett långt bad och hade superkul, härligt när de leker så fint!

För mig är det otroligt viktigt man lever som man lär så om man själv går mycket upp i vett och etikett och att man skall göra ditten och datten och tror man är lite fin i kanten, då är det viktigt man inte kastar sten i glashus och det hör till vett och etikett och det är kutym att man avbokar om man anmält sig till något, har man sagt ja är det lika viktigt man säger nej, hur jävla sur man än är, som sagt självrannsakan är människans bästa vän. Människor upphör aldrig att förvåna, det är ett som är sant och med detta är detta nu ett avslutat kapitel, finito, farväl, vi ses, hejdå!

Min dotter är nöjd och det är det viktigaste, nu tvättstuga och sen ordna allt inför veckan! Tack mina vänner och familj för formidabelt firande!

Peace out!

20140216-182209.jpg

20140216-182219.jpg

20140216-182226.jpg

20140216-182240.jpg

Rekommenderade inlägg