Massor att säga men hur??

Har massor att säga och massor jag tänker på, svårt att sitta ner och skriva, alltid liv i luckan, sen när barnen lagt sig massa annat att göra, tänker på dem som lever på sin blogg till stor del, måste vara press att prestera och skriva varje dag, jag behöver ju inte skriva varje dag men om jag inte skriver slutar människor att läsa mig och jag glöms bort! Man får hitta tid och sen gäller det att komma ihåg vad man ibland kommer på att man ska skriva om, ibland skriver jag stödord och när jag sen läser dem fattar jag ingenting!
Idag har jag gått 1,4 mil, sprungit intervall i 20 min, värmt upp och gått efter i 10 min, gjort 70 situps och 150 hantellyft, typ bränt 1100 kc och det var också det jag skulle svamla om, den här bantnings och smalhetsen i samhället, i världen i universum! Jag är själv en stor del av det, identifierar mig sjukt mycket med att vara och att bli smal, smalare och mest fit, det upptar 90% av min tid, det är nästan det enda jag tänker på, har levt med i mer än två år nu, ser ingen ände på det! Varför är det då så förbannat viktigt? Främst för att det är skönt att vara smal, man är lättare, saker och ting skaver inte, saker sitter snyggare, man blir snyggare, gladare, piggare, mer hälsosam, sexigare, mer sexuell, roligare och livet leker på ett annat sätt, iallafall för mig! Människor ser på smala på ett annat sätt, tyvärr det är sanningen, hemskt men sant! Speciellt mammor som är smala och tränade de är liksom i en annan liga, de är typ en egen grupp, också något man inte får säga eller kan säga högt, men handen på hjärtat man är lite upphöjd om man lyckas att bli smal igen, helst snabbt, kom nu inte och säg att detta inte är sant! Sjukt kontroversiellt ämne, laddat som fan, det här med smala och tjocka!
Jag är ärlig, jag sitter inte och hymlar med något, det går inte att säga att man äter kakor, pommes, burgare och annat varje dag och vara pinn smal, det är stört omöjligt, jag har känt en enda tjej som ätit vad som helst och varit en pinne och är än idag, en enda, hon tränar eller tränade heller inte men en enda, alla andra ljuger, de äter inte allt de säger, man kan äta och träna varje dag och vara smal men inte en massa skit varje dag, det är omöjligt och det kanske inte är bra att jag är ärlig men jag vill inte ljuga! Det har varit det sjukaste jag gjort och är fortfarande även om jag ibland byter ut maten mot godis så tänker jag i kalorier allt jag äter, jag är så sjukt stolt över mig själv, jag har gjort detta! Hade jag opererat bort mage och lår hade jag avskytt mig själv, vilken svaghet, nu pratar jag bukplastik inte de som gör den stora mag. operationen, som tar den lätta vägen, som ger upp!!! Det har tagit tid och det är fortfarande tid, slit och mycket svett kvar, men det är jag, jag!!!
Flummigt och lummigt men det är sån hysteri, och alla skriver och pratar om dieter och jag är så sjukt inblandad! En 37 årig mammy, en helt vanlig människa, som är involverad! Vill jag då att Z ska ha det så här? Nej såklart inte, försöker hålla det borta från dem, äter alltid med dem även om jag äter annat! Sjukt men sant, är trött på alla som hittar på, typ jag äter inte detta pga min mage, kom igen, ingen ingen någonsin äter sund mat och mat som inte smakar något om man inte vill hålla vikten! Tror det är viktigt man ärlig, sen kanske det inte är bra men jag har valt ärligheten!
Peace!!!

20140310-211957.jpg

1 kommentar till “Massor att säga men hur??

  1. Jag har precis hittat din blogg, och jag tänkte men herregud så mycket den här tjejen tränar…och tränar…:-)

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg