Nybäddade sängar!

Det är livet det, finns inget bättre, man ska vara först ner i sängen också! Ned tre sängar att tvätta får man dela upp det, alla sängkläder varje gång, kuddar och annat löst sen överkast en annan gång, tycker allt blir äckligt när man har djur, hatar dofter och speciellt gammal hund, vår hund är 11 år och jag tycker att man måste tvätta alla textilier rätt ofta! Sen har både Z och R massa prydnads saker och filtar och plädar, blir lätt så efter 5 år på Lexington, det har vi också! Sen är där filtar i soffan och alla handdukar i badrummen, det blir tvätt det!
Så vad ville jag säga jo men att det är renbäddat, M är på väg hem från Sthlm, jag ska sova tidigt idag, är helt slut och har sån träningsvärk efter 2 timmar igår och 1,5 timme idag styrketräning att jag knappt kunde knäppa upp bh-n nu när jag skulle lägga mig, har även gått 1,5 mil dessa två dagar!
Idag blev det en snabbis på lekplatsen efter dagis, det var ju sjukt jävla kallt idag, sen körde vi donken till middag!!! Vilka nötter på det nya donken, de har något nytt lapp system och det är nummer och hit och dit, två kassor och en som packar allt, bara det att den som packade allt saknade rättnings knivar i kökslådan, vilken förvirring!! Hoppas de tar sig samman för framtiden! Hatar dålig service och förvirrad service!!!!
Puss o kram ses på stan!!!

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Nybäddade sängar!

Comments are closed.