Tiden rinner mellan mina fingrar!!

Jag vet inte vad som händer men all min tid rinner iväg, jag är helt slut och sjukt stressad!
Igår var vi på kalas jag och Z och firade den sötaste lilla treåring, damen ifråga är en mycket bestämd liten tjej och det har väl inte undgått någon men det är ju Z med så att se dessa två damer ha konversationer liknande Ricky Lake show var en upplevelse, den ena än mer bestämd än den andra! Dessa två kommer aldrig någonsin få problem med självförtroende eller självkänsla om detta fortsätter, maken till självsäkerhet och bestämdhet har jag inte skådat! Kul var det iallafall!
Sen kom min mamma från Stockholm och mellanlandade innan hon intar Österlen ett bra tag framöver, det blev köttfärssås och spaghetti och mys! Hade barnen hemma idag med mormor och vi gick till Möllan och handlade ris sedan pyntade vi!!

20140414-204329.jpg

20140414-204335.jpg

20140414-204343.jpg

20140414-204350.jpg
Hatar egentligen allt som har med pynt att göra men med barn så blir man nästan tvungen!
Följde med R på simning sen hem och satte igång i tvättstugan tätt följt av avsked med mormor vid tåget och sedan middag och vips är klockan 21!!!!!
I morgon skall jag lämna och jobba i tio timmar en händelse jag inte vet när den inträffade sist!
Ska ju till YSB i helgen och har sjuk ångest för att vi ska bada, av den enkla anledningen att jag tränar och tränar och det går framåt sakta men säkert men långt långt ifrån nöjd och som sagt fett och celluliter som suttit i decennier tränar man inte bort på en sinkadus och tycker det är jobbigt att visa upp mig på vägen, tjejer är ju de elakaste och hemskaste kritiker!!!!
Hatar att det tar sådan tid och mina ben är värst, precis som om celluliterna vägrar släppa taget, baksidan är värst, framsidan helt ok med tanke på hur det såg ut innan! Det som responderat bäst är min mage även om den inte har sexpack!
Hade jag också fått svarta lådan hemskickat och gratis pt i månader så men jag kämpar själv och tror inte människor fattar vilken tid det tar när man inte tränat innan, omg!!!!
Det är sjukt jobbigt i mellanperioden och hade gärna hoppat den!
Nä nu lägga fram kläder och fixa matlådor och bädda rent!
Peace Out!!!

20140414-205106.jpg

Rekommenderade inlägg