Ledsen!!

När jag skrivit klart satte jag mig ner och grät, grät för att ibland är livet orättvist och jag jämför mig med kändisar och tjugoåringar!! Det är inte hållbart, när mannen kom hem grät jag ännu mer, han försökte trösta och förklara jag idag är mil ifrån hur jag såg ut innan men att han förstår att jag blir ledsen för att benen tar hundra år, men om vi ska försöka ens förklara så hade jag typ 1000 000 celluliter innan och nu 1000 förstår ni, det är bra men fort katastrof, jag blir nästan galen när jag ser andras ben utan några men jag vet att en dag minsannochdar är jag också där, men just nu känns allt hopplöst och jag varken kan eller vill sluta äta och bli en pinne, jag måste försöka glädjas åt mina framgångar och inte jämföra mig med människor utan barn, som är tjugo, inte äter, tränar flera gånger om dagen, gratis pt’s och sponsrade matlådor!!!!!!! Jag tävlar mot en demon som inte finns!!! Orkar inte!!!! På riktigt hatar jag mina ben, hatar!!!!!!
Godnatt!!!

7 kommentarer till “Ledsen!!

  1. Först när jag började läsa dig så tänkte jag, men va? Jag tyckte du var lite störig. Men fortsatte läsa. och fortsatte. Nu gillar jag dig som tusan, du är rolig, smart och skarp och vacker. Har nyss fått barn och flaskmatar henne och jag gillar att du verkligen inte ber om ursäkt för att du flaskmatat dina barn, ska inte jag heller göra. Du är supervacker och grym, stor kram!

  2. Har följt din blogg en stund.
    Gillar dig! Du är smart och klok och ser bra ut! Men jag blir lite ledsen när du är så hård mot dig själv. Tror inte det är kvinnor som är hårdaste kritikerna, det är man sälv. Men man kan också jobba med att gilla sig själv och trivas med den man är nu, sen och då! Man är samma sig själv, bara olika. Och att man gillar sig själv nu betyder inte att man inte kommer fortsätta jobba mot uppsatta mål, det bara blir trevligare på resans gång 😉 Vet inte vad jag skall säga eller göra för att få dig att känna dig bättre i dig själv. Men själv så brukar jag försöka tänka lite som Pippi Långstrump. Säga till mig själv på skarpen. Att ”Nej nu får det vara nog med oroande/inte tycka omande osv” Jag orkar inte att inte gilla mig själv (även om jag obsolut har dagar när jag bara vill dra något gammalt över mig…). Men jag försöker vara lite som Pippi. Säga till mig själv på skarpen. Ta mig i kragen. Lättare sagt en gjort. Men ibland lyckas det och då känns allt så mkt lättare!!!
    Åh önskar att du fick till det också. Känner igen mig mycket i dina texter. Hur du tänker och resonerar. Gillar dina texter!! Tycker du är tuff och cool!
    Hm. Det kanske blev en lite lång och flummig text…. Men jag vill egentligen bara ge dig en kram och säga ”du är bra!”
    Kram och glad påsk!!

  3. Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva mer än att du får ta dig samman. Detta är ett problem som enbart existerar i ditt huvud. Du tränar som en gnu, käkar redan lite och är så in i helvetes hård mot dig själv. Skärp dig och ta en fundering till. Alla har celluiter (kan fan inte ens stava till det), det blir ju gärna så när man INTE ÄR 18 år. Även de som tränar ben så in i helvete har det. Jag har sprungit hela mitt liv och har likt förbannat celluiter. Varför har du hängt upp dig på celluiterna, du är ju tränad och smal och dessutom har du humor, är skarp och modig. Så skit i de där jävla celluiterna och gå vidare. Ska du gråta så gråt inte över det!

  4. Kära lilla du. Jag är 43, har en 6 åring och 2 bonusar. Om 10 år kommer du se på bilder och undra över hur du tänkte. Du är fin. Sedan 2 år är jag svårt sjuk och i perioder rullstols-buren. Med all värme jag kan uppbringa:Lev livet! var snäll mot dig själv!! Du kan leka med dina barn!! (Detta menar jag helt utan pekpinnar, jag vet hur det känns att inte trivas med sin kropp)

  5. Lite celluliter gör väl ingenting, du ser ju jättebra ut för din ålder! -Vältränad, snygg och skarp i hjärnan 🙂 Jag provade mina nya boxershorts igår och tänkte vafan går det att få vitare ben.. blir typ lila oxå när jag fryser.. aja har ju iaf lite muskler eftersom jag springer 🙂 .. så skitsamma! Tycker det är skönt att bli äldre och kunna släppa såna saker som var viktigare när man var ung.. kolla på Madonna, vältränad till tusen men sexig? -No! Lagom är oftast bäst tycker jag med lite former.. celluliter har alla tjejer och gör absolut ingenting!! Kram och ha en superfin påsk

  6. Hej, jag vill bara säga att du är fin och sann! Lider själv av superduper komplex av celluliter. Efter 2 barn och sjukdom som gör att jag i perioder är sängliggandes är det svårt att träna. Så går runt med mega ångest för att jag knappt rör på mig. Riktigt jobbigt då jag innan varit aktiv och vältränad. Brottas med samma demon. Så vet hur det känns! Har spenderat mycket pengar på cellulitbehandlingar och kan säga att dem kommer tillbaka så fort man slutar! Det är bara att gilla läget och inte jämföra sig med yngre ,rikare och smalare tjejer. Men lättare sagt än gjort då jag inspireras av just den typen… Ahhh.. Börjat med terapi för att jobba med min självkänsla. Vet inte vad jag vill få sagt med det här svaret mer än att säga att du inte är ensam om dessa funderingar. Tycker du har en grym blogg och är så sann! I like:) kram på dig

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg