Nä nu smäller jag av!!!

Asså mina läsare, vilka kommentarer så fulla med pepp och kärlek att jag var tvungen att fälla en tår igen, fast nu med kärlek i! En sa- du får helt enkelt ta dig samman, låter hårt men kanske sant, vad vet jag? Kanske jag är otacksam och helt besatt av celluliter? Vad vet jag, men nu är det så, och jag är en ärlig människa och jag vet innerst inne att jag ska vara glad för vad jag åstadkommit och inte hänga upp mig på småsaker men det är inte lätt speciellt inte i den värld vi lever i idag! Man ska vara så mycket, perfekt, sexig, vältränad, smal, en bra fru, perfekta barn, perfekt hem osv osv och vem sätter upp dessa krav? En själv och samhället! Så med all kärlek jag fått i kommentarerna lägger jag mig med lättare hjärta och cellulit ben!!!
Peace Out!
Kärlek tillbaka!!! Det är inte lätt men lättare med er kärlek!!!

2 kommentarer till “Nä nu smäller jag av!!!

  1. Hej!
    Vill bara säg att du är härligt befriande! Läser nästan alla bloggar ”elsas entou..”, njuter av genomtänkta hem miljöer, funderingar på om doftljuset ska stå på byrån eller bordet osv.Vackra kläder och vackra bilder, så kommer du, som en, ja, jag vet inte vad och ruskar om!
    Glad påsk och tack så mycket, visa stolt upp dina ben på YSB!
    Uppmuntrad läsare

  2. Underbara männsika. Du är alldeles underbar och underhållande. Ingen är perfekt, alla har någon defekt. Även dessa ”fantastiska bloggorskor” med fantastiska hem utan damm och brödsmulor. Dom lurar oss, tror jag. Hoppas du får en härlig påsk på YSB. Det är du värd.
    Och du, jag har smällt av! Får icke igång min blogg. Torka värre än öknen

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg