Det där med strukturer!!

Efter alla fina kommentarer igår så känns det lite bättre idag och jag gick en pw och sen till gymmet för intervaller och sen körde jag armar och situps! Hämtade barnen tidigare och hade med fika och tog oss till en lekplats en bra stund efter dagis! Väl hemma målade vi ägg och åt middag och faktiskt för tidigt påskgodis som R själv fick plocka!
Barnen har badat, tittat film och ätit lite godis nu ska Z sova och R ligger och varvar ner!
I morgon, fredag, lördag blir det jobb, sen äntligen YSB!!!! Som jag längtar efter mys och lugn och ro! Det ska bli så rogivande efter denna långa period själv med barnen!

Nu ska jag se Efterlyst och läsa mina bloggar men först ska jag ta upp några funderingar, har läst och sett att många familjer lägger barnen tidigt läs megatidigt och sen äter middag utan barnen, när om inte vid middagen ska man ha samtal, det är ju ett ypperligt tillfälle till reflektion och genomgång av dagen, tycker det är märkligt men vi är alla olika!
En annan sak jag upptäckt är att människor är märkliga, det visste jag iochförsig- jag är själv märklig i andras ögon men det här med att människor drar till sig andra människor, gärna inte helt jämställda med dem själva, och så drar de runt på dem och på så sätt blir de lite bättre själva, för då har man en liten fanclub, inte sällan förekommande att man gör sig rolig på den andras bekostnad och det är faktiskt inte snällt, den humorn smakar aldrig hundra, men tänk att människor kan vara så förblindade av lite makt och pengar eller att få en kompis att de står ut med vad som helst och tillochmed själva blir lite elaka på köpet! Jag hatar människor som försöker göra narr av andra med dold agenda som om det är kul, det är inte kul, ofta är detta rätt trasiga och ensamma människor som liksom försöker trycka dit andra och det är vidrigt, jag har blivit expert på att se dessa beteenden och även dessa strukturer när man har ett litet poss’e efter sig med ja-sägare och jag bara står där och förundras över hur detta är möjligt!
Jag har även kommit fram till att jag blivit osocial och ganska glad för att vara ensam, jag slickar aldrig uppåt men jag beundrar kloka och bra människor men jag smörar inte och skulle aldrig göra, jag vet vem jag är och det behöver man inte skicka uppåt hos andra för att bli omtyckt för, det är jag och jag vill gärna ha människor runt mig som är genuint glada för min skull, inte gör narr av mig! Det är kanske inte så viktigt för mig att ”vara” med, jag är inte överflödisk som det heter på danska och detta har jag upptäckt och jag är glad att jag vet vem jag är och vill som sagt gärna bli omtyckt för den jag är! Jag kommer aldrig bli vän med någon igen som tycker om att trycka till eller göra narr och vara rolig på min bekostnad, jag kommer heller inte vara med och vara behjälplig till detta beteende! Jag undrar mycket över dem som behöver detta runt sig, antagligen för att bli bättre själv eller känna sig bättre, den andra stackaren förstår nog inte bättre och tror den har fått kompisar, stackars människor!!! Ni vet vilka jag menar, en typisk egenskap är om man skulle råka ändra sig så är de direkt där och påpekar detta!!! Först i raden står de, tror nästan de för dagbok över vad man sagt om man en dag skulle ändra sig!!! Hahaaa tänk att det kan få andra att gå igång!
Det var dagens funderingar!
Peace Out!!!

20140416-212215.jpg

20140416-212223.jpg

20140416-212236.jpg

20140416-212242.jpg

1 kommentar till “Det där med strukturer!!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg