Bobles!!! Attentione!!! Lystring!!!

På mitt jobb är jag ansvarig för en barnavdelning där vi bl.a. Säljer fantastiska danska leksaker som heter Bobles! Bobles är så smarta och finurliga att man dör, det krävs lite förklaring! Två tjejer från Danmark, de där danskarna kan sin design bodde trångt, det gör de flesta inne i Köpenhamn och den ena väntade barn, hon ville då ha leksaker som var framförallt snygga, de är design tokiga över bron, sen fick de ta minimalt ned plats och de skulle kunna stå framme och vara snygga! De skulle heller inte låta i golv och väggar om barnet kastade och hoppade med det ej heller lämna märke efter sig! Hur som haver de designade en första pryl och med denna pryl övar även barnen balans och varje pryl de designat kan bli massa andra saker men framför allt är det balans uppbyggande och meningen att barn ska hoppa mycket från dem, tvärtemot vad allt annat säger så säger de bakom Bobles att barn skall hoppa mycket för varje gång man hoppar så går typ muskeln ” sönder” och så blir den starkare och starkare! Man måste nästan läsa hela historien bakom för att förstå det genialiska med detta, jag var hänförd i en timme när vi fick prova allt och vi fick en grundlig genomgång, de är vansinnigt snygga också!
Hur som haver så brukar de ha tumble tid på olika platser där barn mellan 0-3 år får komma i grupp om typ 10 barn och så får man genomgång och barnen får prova alla produkterna, detta skulle så ske på Emporia en onsdag eller torsdag, perfekt om du tex är mammaledig! Jag behöver ca 20 barn så vad jag vill veta är hur många som skulle kunna tänkas komma och om man kan skriva i kommentarerna det är nämligen bindande för detta är en stor sak när de kommer och bygger upp tält och allt annat som behövs! Så skulle du kunna tänka dig att vara med var snäll och skriv en rad då så jag vet om jag kan få ihop så många!!! De har vunnit många priser för sin fantastiska design och de är även många många dagis som genomgående använder dessa produkter som möbler och
Leksaker, det görs även tester där barn får sitta i en bobles tex en elefant och de andra barnen på en stol, hur mycket längre och hur mycket mer koncentrerad man blir när man samtidigt övar sin balans! Just balansen glömmer vi vuxna bort, den är oftast super när man är liten för att bli sämre och sämre ju äldre vi blir! Detta övar du på konstant när du använder en Bobles produkt, på deras kontor finns inga stolar alla sitter på Bobles produkter!

20140424-234143.jpg

20140424-234203.jpg

20140424-234216.jpg
Finns i färgerna lila, blått, råsa och aqua, dessa fantastiska leksaker! Så snälla om du läser detta och kan tänka dig att komma skriv en rad!!
kolla in produkterna här!
Puss o kram ses på stan!!!

6 kommentarer till “Bobles!!! Attentione!!! Lystring!!!

  1. Jag kan absolut komma och ta med min lilla tjej som fyller 3 i maj. Beror lite på när det är. Kanske kan be min syster och hennes 3 åring komma, fast dem bor i Danmark. Sen har jag ju mitt lilla barnbarn, men han är bara 4,5 månader 🙂

    1. Babyn ska med ju, ju mindre desto bättre!! Jag vet inte när måste veta först hur många får med, skriver ut i god tid! Fu kanske har kompis med barn som vill med!? Kram

    1. Det kommer finnas två eller tre tider den dagen en är typ vid elva en vid ett och en tre tror jag! Jag återkommer med allt!!

  2. Hej Agnes! Har du fått ihop tillräckligt med barn? Jag kan tänka mig att komma. Min lille kille är bara en månad då, men jag vill gärna se hur dessa produkter fungerar.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg