Livet! Måste hitta andnings vägar!

Ibland tror jag att jag har en diagnos, vilken vet jag inte men när det kör ihop sig då är det kört för fröken Ranelid, My oh My! Stressen och stressen jag känner den dödar mig! Ett exempel, idag har jag jobbat mellan 11-18, tog tåget hem var hemma 18:15, hade tvättis från 18, hade redan pattsvett vid 18:22 träffar en kär vän jag inte sett på länge 18:32 måste gå, tvättis 18:40 shiiiiit inte säkert alls maskiner hinner tvättas, mannen går och jobbar, shit igen vi måste ju äta, lovat tacos, hund ut!?? Måste hundar gå ut?? Orkar inte verkligen inte, mat klar samtidigt som två maskiner upp och hämta dem, ner inte hänga dem börja äta, äta, sen ta ut och städa upp, hänga all tvätt lagom till upp igen!! Detta tar knäcken av mig, min stressnivå är typ minus minus, all denna logistik får mig att nästan svimma, 21:36 sätter jag mig ner som ett vrak, helt jävla slut! Det är ju Mitt eget fel och som sagt eftersom jag är som gått som total försörjd så gör jag allt hemma för tillfället och det är inget konstigt med det, men jag måste lära mig att andas och strukturera för detta händer ofta och livet det är ju laga mat, tvätta, ta barnen och handla och fan och hans moster men mitt stressande alltså, man kan ju bara tvätta en annan dag, eller hur!
På onsdag fyller jag år och min mamma, pappa och lillebror kommer till mig, som jag längtar efter honom och barnen också, det är så trist att bo långt ifrån varandra! Snart är han klar och flyttar hem inte hit men hem till Sverige iallafall!
Är det verkligen inte fler som vill med på Tumble tid som jag skrev om i förra inlägget, har du barn 0-3 och vill komma och prova på fantastiska danska design leksaker som är så mycket mer för kroppen, balansen och motoriken för dina barn snälla skriv i kommentarerna !!
Trevlig kväll!!

Fick nya naglar igår och har tränat 5 ggr denna vecka!!!!

20140426-221536.jpg

2 kommentarer till “Livet! Måste hitta andnings vägar!

  1. Men varför gör du så här mot dig själv? Uppenbarligen mår du inte bra av att stressa och sätta denna pressen på dig själv. Jag har vart väldigt nära att gå in i den berömda väggen och går på mindfulness kurs och har börjat på yoga och det ger bra resultat. Behöver lära oss och stanna upp ibland och acceptera och leva i nuet. Njuta av det som finns här och nu och inte alltid tänka framtid eller historia.
    Gör något åt det innan det brakar åt skogen!

  2. Jag är i alla fall SJUKT imponerad av att du hunnit träna 5(FEM!!) gånger denna vecka OCH gjort nya naglar. Puss! <3

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg