Aningen bitter!!

Det är lite surt att jobba lördag och söndag och strålande absolut strålande väder och hela familjen ledig! Har varit ledig i fem år på helgerna får tänka på det, detta är bara nu, inte för evigt vilket är en jäkla tur!
Tänkte vara ledig hela veckan men det smög sig, jobba mån, tis och lördag! Min dotter vägrar att somna hon ligger och sjunger sånger och sen från ingenstans har hon börjat vakna på nätterna och vandra och gråta inte hänt på över två år, ska det börja nu? Hon som sovit som en stock och då menar jag stock! Jag måste måste sova, blir koko annars! Håller tummar och tår för att det är en fas!
På fredag blir det restaurang med ena tjej gänget, vi har försökt i 4 månader nu och nu verkade det som om alla kunde men redan en som fått förhinder!
Nä vet ni vad nu ska jag lägga mig! Jobbat, kom hem och städade och vek all tvätt från igår och bäddade rent i alla sängar!
Puss o gull!

Rekommenderade inlägg