Att skriva i affekt!

Skrev ett inlägg innan men får spara det, har alldeles för mycket funderingar och tankar som snurrar! Dagens, lämnat, jobbat, hämtat, fikat, simskola, middag, lek, däckat i soffan, snart sova!!! Tack gode Gud!
I morgon är en ny dag!!
Peace Out!!!!

20140428-210630.jpg

1 kommentar till “Att skriva i affekt!

  1. Toppmatad, liten, ”taringenplats” tvättmaskin:) Måste inte vara kliniskt ren varje dag…självklart underkläder;) Vi ska vara så djävla rena yttre, sen insidan, ja den hinns knappt med. Se det vackra i vardagen, det fina du omger dig med, dina barn, mannen, vänner å familj. Njut av att du kan göra vad du vill, har ingen sjukdom som styr livet, dofterna, våren doftar fantastiskt. Titta på blommorna, naturens prakt! Sätt dig ner, skit i måstena, se förbi dem, det gränslösa bakom, då lever du!!! Peace kompis:)

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg